Adria Hotel Forum – jedina međunarodna hotelsko-investiciona konferencija u Jugoistocnoj Evropi

Sedmi Adria Hotel Forum (AHF) održaće se 20. i 21. februara  u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, a ovogodišnja tema je Is the future bright?

Na konferenciji će učestvovati 50 međunarodnih panelista, koji će razgovarati na najaktuelnije teme industrije, kao što su „ Da li nam stiže finansijska kriza 2020.godine“, „Mediteran – koji je turistički proizvod koji prodajemo i koji je efekat povratka Grčke i Turske“, „Radnici su 30% troška svakog hotela i rastući problem u industriji; koji je model budućeg zapošljavanja“.

Učesnici su Sergei Guriev, glavni ekonomista, Evropska banka za obnovu i razvoj, Charlie Ballard, globalni direktor odeljenja za ponašanje klijenata, TripAdvisor, Jules van Gaalen, direktor hotelskih transakcija, Colliers International, David Jenkins, stariji potpredsednik za razvoj, Radisson Hotel Group, Martin Edsinger, stariji potpredsednik,  KLS Capital. Jordi Sanchis, direktor razvoja, Melia Hotels International. Na skupu učestvuju i Nicolas Stachowiak, direktor razvoja LifeStyle brendova, AccorHotels, Nicolas Horky, direktor transakcija, Pricipal Real Estate Europe, Pavle Radulović, ministar, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Crna Gora, Dirk Bakker, direktor EMEA regije za hotele, Colliers International, Takuya Aoyama, potpredsednik za akvizicije i razvoj, Hyatt International, Ivana Budin Arhanić, potpredsednica za poslovni razvoj i korporativne poslove, Valamar Riviera, Slaven Bošnjak, član uprave, Allianz ZB i drugi.

Podelite ovaj tekst: