Ambiciozan plan SAM-a posle letnje pauze

Već uobičajeno okupljanje After Holiday Cocktail Srpske asocijacije menadžera (SAM) održano je juče u bašti hotela Crowne Plaza.

Jelena Bulatović na post-letnjem okupljanju

Veliki broj članova SAM-a je prisustvovao ovom skupu, a goste je pozdravila Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a, naglasivši da je leto za izvršnu kancelariju bilo radno, jer su se pripremale aktivnosti za predstojeći period.

„Nova generacija mentorskog programa, MenProSAM 2018 je već imala svoje prvo okupljanje, a u narednom periodu slede dva važna događaja. Summit 100 biznis lidera jugoistočne Evrope, održaće se 1. i 2. Oktobra, u hotelu Hyatt čime se ovaj važan regionalni događaj, uz prisustvo najviših zvanica iz poslovnog i političkog okruženja, nakon sedam godina, ponovo vraća u Srbiju. Učešće su najavili Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije i Zoran Zaev, predsednik Vlade Makedonije. Posle organizacije Summita 100, predstavićemo rezultate indeksa globalne konkurentnosti, koji sprovodi Svetski ekonomski forum, zajedno sa Fondacijom za razvoj ekonomske nauke“, rekla je Jelena Bulatović.

Podelite ovaj tekst: