Gorenje osvojilo nagradu za inovaciju

Gorenje Retro special Edition frižider osvojio je Licensing nagradu 2017. u kategoriji Najbolje inovacije, 12. septembra u Londonu, u organizaciji eminentnog magazina The Licensing Source Book.

Nagrada za Retro special edition frižider

Svečanosti, koja se održava svake godine i na kojoj se predstavljaju najbolji licencirani proizvodi na tržištu Velike Britanije, prisustvovalo je više od 1.400 prodavaca, dobavljača i proizvođača.

Ove godine, Gorenje je dobilo prestižnu nagradu za Inovaciju Retro special edition frižidera, licenciranim od Volkswagena. Žiri su činili predstavnici 140 najvećih maloprodajnih lanaca, koji su ocenjivali kvalitet dizajna, inovativnost, originalnost, targetiranje potrošačkog tela i kvalitet proizvodnje i pakovanja.

Ričard Meki (Richard Mackey) produktni menadžer Gorenje UK izjavio je:
”Volkswagen je jedan od najjačih brendova u svetu, a Bulli kombi je jedan od najprepoznatljivih dizajna koji je ušao u legendu. Zbog toga je ovaj dizajn bio idealan za dodavanje individualnog stila, slobode i avanturističkog duha svakoj kuhinji. Veoma je pozitivno primljen od strane naših korisnika, ali je sjajno i kada se dobije priznanje van industrije aparata za domaćinstvo”.

Osvajanjem nagrade za Inovaciju sa Retro special edition frižiderom, Gorenje je prepoznato kao jedna od najuspešnijih firmi u britanskoj industriji licenciranih proizvoda.

Podelite ovaj tekst: