MK grupa donirala 3,5 tona proizvoda Crvenom krstu Srbije

Kompanija MK grupa organizovala humanitarnu akciju, u okviru koje je donirala svoje proizvode korisnicima narodnih kuhinja, pri Crvenom krstu u Novom Sadu, Vrbasu, Malom Iđošu, Bačkoj Topoli i Sremskim Karlovcima.

Hrana za korisnike narodnih kuhinja

„Kao jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u zemlji, kontinuirano radimo na poboljšanju uslova i kvaliteta života u 70 lokalnih zajednica u kojima poslujemo. U proteklih pet godina realizovali smo više od 480 društveno odgovornih akcija, sa namerom da MK grupa učvrsti status stabilnog i pouzdanog partnera u tim opštinama, što potvrđuje da je društvena odgovornost jedna od osnovnih vrednosti našeg sistema“, istakla je Aleksandra Stojanović, direktor korporativnih poslova MK grupe.

Crveni krst Srbije kontinuirano 143 godine, pruža pomoć najugroženijem stanovništvu naše zemlje. Jedan od najefikasnijih sistema odgovora na najosnovnije potrebe čoveka, a to je potreba za hranom je Program narodnih kuhinja Crvenog krsta u Srbiji.

Vrednost ove donacije, koja je usmerena na najugroženije korisnike ovog Programa u pet sredina, pored direktne podrške u ishrani je i u pozitivnom primeru društveno odgovornog poslovanja“, rekla je Vesna Milenović, generalni sekretar Crvenog krsta Srbije.

Podelite ovaj tekst: