Moja Kravica jogurt u ponovo u trouglastom pakovanju

U prisustvu velikog broja partnera i javnih ličnosti, Imlek je predstavio poznati Moja Kravica „trougao“ jogurt, koji se vratio posle više od 20 godina. Prisutni su imali priliku da se na tematskoj retro žurci 16. Maja prisete dobrih starih vremena čiji je simbol bio ovaj jogurt.

Svetlana Glumac i Ilija Šetka

Ovaj čuveni jogurt je svojim karakterom, koji su činili njegov oblik i njegov jedinstveni ukus, postao simbol jedne epohe koju ljudi pamte kao stara dobra vremena. To je glavni razlog zbog čega su se godinama kasnije prepričavale priče o trouglastom jogurtu. Ono što smo nekada davno voleli ponovo je među nama, jer svaka generacija zaslužuje da proba Moja Kravica jogurt iz pakovanja koje inspiriše, zabavlja i čuva ne samo dobro poznati ukus, već i duh jednog lepog vremena.

„Kroz stalnu komunikaciju sa potrošačima ustanovili smo da im je ovaj proizvod najviše nedostajao i zbog toga smo odlučili da pokrenemo projekat ponovnog lansiranja trouglastog jogurta. Prošlo je godinu i po  dana od kada mi je rečeno da je to nemoguće i da na celom svetu ne postoji više nijedna mašina koja pravi trouglasti jogurt. Ipak je moguće, pošto su inženjeri Imleka i Tetra Paka našli način da danas originalno pakovanje Moja Kravica jogurta, u svima omiljenoj trouglastoj ambalaži, ponovo bude u prodavnicama širom Srbije. Onima koji ga pamte, Moja Kravica „trougao“ probudiće najlepša osećanja i podsetiti ih na dobra stara vremena“, izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Imleka.

Podelite ovaj tekst: