Na autoputu Beograd-Novi Sad otvorena još jedna vrhunski opremlјena benzinska stanica

Kompanija NIS nastavila je modernizaciju svoje maloprodajne mreže puštanjem u rad nove GAZPROM benzinske stanice „Stari Banovci“ na autoputu Beograd-Novi Sad.

Ovaj savremeni objekat, na kome je angažovano 23 zaposlenih, izgrađen je u skladu sa najvišim bezbednosnim i ekološkim standardima i jedinstven je spoj vrhunske digitalne tehnologije i inovativnih rešenja u oblasti maloprodaje. Ovo je ujedno i jedna od najsavremenijih benzinskih stanica u mreži GAZPROM, ne samo u Srbiji, već i na globalnom tržištu. Uz široku paletu najkvalitetnijih naftnih derivata i robe dopunskog asortimana, kao i prateće usluge, ovaj objekat potrošačima garantuje jedinstveno korisničko iskustvo po kojem je brend GAZPROM prepoznatlјiv.

Benzinska stanica „Stari Banovci“ je 22. maloprodajni objekat NIS-ovog premijum brenda u našoj zemlјi. Ovo je ujedno druga stanica za snabdevanje gorivom opremlјena vrhunskom digitalnom tehnologijom koju je NIS otvorio u Srbiji. Prvi ovakav objekat, takođe pod brendom GAZPROM, otvoren je sredinom maja na autoputu Beograd-Niš kod Velike Plane. Na ovaj način NIS nastavlјa da odlučno sprovodi svoju Strategiju razvoja do 2025. godine u kojoj je modernizacija maloprodajne mreže jedan od klјučnih pravaca, a samo u ova dva moderna objekta NIS je uložio gotovo 570 miliona dinara.

Aleksej Černjikov, direktor Bloka Promet NIS-a je izjavio:

„Izgradnjom i početkom rada benzinske stanice „Stari Banovci“ mi na najbolјi način sprovodimo u delo poslovnu viziju NIS-a. Reč je o jednoj od najsavremenijih benzinskih stanica u regionu na kojoj potrošači mogu da nađu vrhunske proizvode i usluge, kao i dobru energiju za nastavak puta. Ovaj objekat opremlјen je savremenom digitalnom tehnologijom i mi na taj način nastavlјamo sa ubrzanom modernizacijom naše maloprodajne mreže koja ima više od 400 objekata u Srbiji i regionu. Želim da istaknem da će NIS i u narednom periodu nastaviti sa razvojem i modernizacijom svoje maloprodajne mreže, jer naši potrošači zaslužuju najbolјe“, rekao je Černjikov.

Povodom otvaranja ove jedinstvene benzinske stanice NIS je obezbedio prigodne poklone za potrošače, korisnike kartice lojalnosti „Sa nama na putu“, koji do 18. avgusta kupe najmanje 30 litara bilo kog derivata.

NIS na tržištima Srbije i regiona upravlјa mrežom od preko 400 benzinskih stanica u dva maloprodajna brenda, NIS Petrol i GAZPROM. Pored Srbije, NIS-ov premijum brend benzinskih stanica GAZPROM, posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije. Pažlјivo odabranom ponudom vrhunskih goriva, dopunskog asortimana, kao i konstantnim unapređenjem usluge i proizvoda, GAZPROM benzinske stanice usmerene su na zadovolјenje potreba najzahtevnijih potrošača.

Podelite ovaj tekst: