Nova tri NESCAFÉ Dolce Gusto ukusa

Nova NESCAFÉ Dolce Gusto premium kolekcija organskih kafa koje su sastavom 100 odsto Arabica i „single origin“. Novi proizvodi Honduras, Colombia i Peru imaju specifičan ukus koji je rezultat klimatskih uslova regije u kojima je kafa uzgajana

Nova kolekcija organskih kafa

Za sve ljubitelje kafe iz aparata, kompanija Nestlé je na tržište lansirala nova tri NESCAFÉ Dolce Gusto proizvoda: Honduras, Colombia i Peru. Ova premium kolekcija odlikuje se 100 odsto Arabica kafom organskog porekla koja dolazi iz uzgoja poznatog, živopisnog područja – „single origin“, zbog čeganova tri NESCAFÉ Dolce Gusto proizvoda nose naziv „kafa s poreklom“ i imaju specifičan ukus koji je rezultat klimatskih uslova regija u kojima je kafa uzgajana. Kafa u NESCAFÉ Dolce GustoHonduras dolazi iz skrivenih tropskih šuma Hondurasa i krase je note meda, crne čokolade i slada. Iz Kolumbije dolazi nežan lungo s notom prženog badema i muškatnog orašćića, a s visoravni Perua intenzivni aromatični espresso sa notama drveta, sladića, finog ružičastog bibera i pupoljaka crnog ribizla.

“Danas ljubitelji kafe, osim kvaliteta žele i sofisticirano iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Brend NESCAFÉ Dolce Gusto poznat je po pomeranju granica – od najnovijih tehnoloških rešenja i originalnog dizajna aparata za kafu, do široke palete vrhunskih ukusa kafe koja zadovoljava i najzahtjevnijeg kupca”, izjavila je Tanja Erceg, Brend Manager, Nestlé Adriatic.

Novi NESCAFÉ Dolce Gusto proizvodi sadržekafu koja raste na velikim nadmorskim visinama, iznad 1500 metara, gde su prosečne godišnje temperature niže i konstantnije, a plodovi sazrevaju sporije i time razvijaju više arome.

Podelite ovaj tekst: