Prilika da startap preduzeća osvoje 5.000 evra

Prvi put u istoriji poznatog Internacionalnog startap pičing (pitch) takmičenja, na kome se nadmeće više od 500 startap preduzeća iz celog sveta, učestvovaće i startapi iz Srbije.

Misija Betapitch-a je da nađe i podrži najperspektivnije internacionalne startape, koji su u ranoj fazi i poveže ih sa mrežom potencijalnih partnera i investitora.

Da bi osnivači domaćih startapa dobili priliku da se predstave u Berlinu, gde se održava finale, kao i da, ukoliko pobede, dobiju 5.000 evra, šest meseci besplatnog prostora za rad u Betahausu i priliku da se povežu sa investitorima, treba prvo da prođu selekciju u Impact Hub-u Beograd.

Impact Hub je organizator ovog takmičenja u našoj zemlji, a njihov tim stručnjaka ovlašćen je da odabere tri najbolja startap preduzeća, koja će ići na globalno finale u Berlin.

Izbor se vrši u tri kruga. U prvom je važna brzina, jer stručni žiri Impact Huba bira 10 najboljih od prvih 40 startapa koji su aplicirali na linku https://www.betapitch.net/belgrade/. Rok za prijavu je 28. septembar. Nakon toga 10 odabranih startapa dobija od Impact Huba besplatno mentorstvo, koje treba vlasnicima startapa da pomogne da pripreme prezentacije za glavno takmičenje, koje se održava se 10. oktobra u Impact Hubu, Makedonska 21, u 18h.

Na ovom pičing takmičenju startapi će držati petominutnu prezentaciju, a zatim će tri minuta odgovarati na pitanja eksperata. Žiri domaćih startap eksperata bira top tri preduzeća, koja će dobiti nagrade, kao i priliku da se nadmeću u Berlinu.

Pravo prijave i učešća imaju svi startapi, u bilo kojoj fazi razvoja.

Podelite ovaj tekst: