Sajam medicine i stomatologije

Medident, najstarija i najveća sajamska manifestacija ove vrste u regionu biće održan od 11. do 13. oktobra u hali 4 Beogradskog sajma.

I ove godine će posetioce, pored stručnih programa, dočekati širok spektar promocija, prezentacija i akcija, besplatnih pregleda, masažnih tretmana, raznovrsnih pokaznih vežbi i kratkih promotivno-edukativnih programa iz različitih medicinskih oblasti.

Na štandu Instituta za transfuziju krvi Srbije biće organizovano dobrovoljno davanje krvi, koje podrazumeva analizu krvne slike i merenje krvnog pritiska.

“Plavi krug”, udruženje za borbu protiv dijabetesa, ponudiće besplatno merenje šećera u krvi, krvnog pritiska i indeksa biomase, a oboleli od dijabetesa će na njihovom štandu moći dobiti savete i edukaciju u vezi sa ovom bolešću. 

Udruženjе “Svi i sve na vagu” će za sve one koji imaju probleme sa težinom obezbediti besplatno merenje telesne težine i savete nutricioniste.

Na štandu B.P. Eurogroup posetioci se mogu nadati besplatnoj, stručnoj masaži, a kompanija Oralent će premijerno promovisati novu pastu za zube u boji, u setu sa četkicom, kao i  novu seriju interdentalnih četkica.

Radno vreme Medidenta u četvrtak i petak 11. i 12. oktobra je od 10 do 19 časova, a u subotu 13. oktobra do 18 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 150 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.

Podelite ovaj tekst: