Sajam zapošljavanja Virtuelni dani karijere i znanja

Šesti regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja Virtualni dani karijera i znanja 2015 održaće se od 21. do 28. oktobra na adresi www.dankarijera.com. Ovaj događaj organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu, Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim sajtovima posvećenim obrazovanju, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

virtualni-dan-karijera-i-znanja-logoOvogodišnji onlajn sajam će biti u znaku ”Y generacije” odnosno ljudi rođenih 80-ih i 90-ih godina koji najčešće traže posao na tržištu rada. Ponuda poslova i obuka biće prilagođena pripadnicima ove generacije. Posetioci će moći da pristupe sajmu u bilo koje vreme i pregledaju oglase za posao, obuke i kurseve za razvoj karijere, kao i da putem chat servisa razgovaraju sa poslodavcima i predstavnicima edukativnih ustanova.

Iako se sajam održava onlajn, biće organizovane panel diskusije u Link grupi u Zemunu u 24.oktobra, na kojima će poslodavci, predstavnici Ministarstva prosvete i Ministarstva rada i stručnjaci za zapošljavanje i obrazovanje govoriti o novim modelima zapošljavanja i šta poslodavci očekuju od kandidata. Posetioci će moći da se prijave i prisustvuju radionicama u prostorijama Link grupi ili da prate ih putem live stream-a.

Među izlagačima na sajmu, koji su u potrazi za zaposlenima biće kompanije Nestle Adriatic S, Lidl Supermarketi, Philip Morris International, JT International, Telenor, Koncern Bambi, Trizma, Cooper Tire & Rubber Company Serbia, Lion Group, eFront, Sosijete ženeral banka, Orion Telekom, Nelt, Naftna industrija Srbije.

Podelite ovaj tekst: