Saradnja Nektara i Nelta

Kompanije Nektar i Nelt uspostavile su strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta.

Nektar je ovim poslovnim potezom među prvima u Srbiji prešao na sistem korišćenja usluga specijalizovane kompanije u delu logistike. Ovo je jedan od aktuelnih globalnih trendova koji primenjuju različite industrije u cilju fokusa na poslovnu ekspertizu i efikasnije poslovanje.

„Nektar je za 20.godina poslovanja izrastao u najvećeg proizvođača sokova u Jugositočnoj Evropi. Kao kompanija koja se konstantno razvija i unapređuje svoje poslovanje, odlučili smo se da angažujemo kompaniju koja ima posebnu ekspertizu u delu logistike i transporta. Drago mi je da smo uspostavili saradnju sa Neltom kao renomiranom kompanijom u ovoj oblasti. Naš krajni cilj je da podignemo nivo usluge ka kupcima i ubrzamo put naših proizvoda do krajnjeg potrošača. Naša ekspertiza ostaje u razvoju brendova, komercijalnoj izvrsnosti i kvalitetu naših proizvoda“, naglasio je Mihailo Janković, direktor Nektar grupe

Saradnja kompanija koje su među najuspešnijim domaćim poslovnim sistemima, omogućiće da se kompanije fokusiraju na osnovni biznis i rade ono u čemu je najbolji.

”Saradnja će doprineti razvoju razvoju obe kompanije. Nektar je brend poznat po kvalitetu u Srbiji. Drago nam je da ćemo doprineti da put njegovih proizvoda do potrošača bude još efikasniji“, izjavila je Dragana Škrbić, potpredsednik logistike za Zapadni Balkan Nelt grupe.

Logističke usluge, koje će dogovorenom saradnjom Nelt pružati kompaniji Nektar, podrazumevaju upravljanje skladišnim procesima kroz pružanje usluge interne logistike na lokacijama centralnih skladišta u Bačkoj Palanci i Bujanovcu i transport proizvoda do kupaca.

Podelite ovaj tekst: