Schneider Electric učvršćuje prisustvo u Srbiji

Kompanija Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji nastavlja da ulaže u najveći IT centar za upravljanje elektroenergetskim sistemima, SEDMS NS, koji je sada u celosti u vlasništvu kompanije

Luis Dakosta, direktor kompanije SEDMS NS

Vodeći proizvod SEDMS NS-a, softver ADMS, predstavlja najnaprednije rešenje na svetu, koje omogućava upravljanje sistemima za distribuciju električne energije. Zahvaljujući rešenju ADMS, značajno se redukuju operativni troškovi, dok se istovremeno povećava bezbednost i održivost elektroenergetskih sistema koji ga primenjuju.

„Nastavićemo da razvijamo ADMS i ostala softverska rešenja i da ulažemo u dalji razvoj SEDMS NS“, najavio je Luis Dakosta, novi generalni direktor kompanije SEDMS NS.

„Naš cilj je da nastavimo dalji razvoj ADMS rešenja, ulaganjima prvenstveno u ljude i da zaposlene maksimalno uključimo u širenje poslovanja i kreiranje inovativnih rešenja. ADMS softver je najbolje rešenje u svom domenu na svetu i prepoznato je od strane kompanija za istraživanje poput GARTNER-a“, naglasio je Dakosta.

Podelite ovaj tekst: