SEE NPL FORUM 2016, 14. OKTOBAR, CROWNE PLAZA

Prva regionalna konferencija o nacionalnim strategijama i tendecijama na tržištu nenaplativih potraživanja pod nazivom SEE NPL Forum 2016, održaće se 14. oktobra u hotelu Crowne plaza u Beogradu.

npl-see-forum-logoGovornici će biti vodeći domaći i međunarodni stručnjaci i predstavnici regulatornih tela koji se bave ovom oblašću. Na Forumu će biti predstavljeno aktuleno stanje na tržištu loših kredita (NPL), diskutovaće se o do sada primenjenim strategijama i mogućim rešenjima, poreskom tretmanu NPL, restrukuiranju banaka i preduzeća, načinima vrednovanja i servisiranja ovih dugovanja.

Veliki deo diskusije biće posvećen pronalaženju načina za privlačenje velikih investitora zainteresovanih za NPL tržište u ovom delu Evrope i pravnoj regulativi kojom se ova oblast uređuje u regionu.

Događaju će prisustvovati predstavnici zakonodavaca i regulatornih tela zemalja Jugoistočne Evrope, komercijalnih banaka, konsultantskih kuća, renomiranih međunarodnih i domaćih advokatskih kancelarija, kompanija koje se bave upravljanjem lošim kreditima, investicionih fondova, investicionih banaka, procenitelja i mnogih drugih.

Više informacija o govornicima i temama na sajtu: seenplforum.com

Podelite ovaj tekst: