Stvarno super keš kredit Sberbanke

Sberbank Srbija je pripremila ponudu „Stvarno super keš kredita“. Nominalna kamatna stopa od samo 7.5 odsto, odnosno EKS od 8.6 odsto, bez troškova obrade, uz brz proces odobrenja.

Sberbank Srbija, prateći savremene trendove u bankarstvu, nastoji da kreira proizvode i akcije koji će se izdvojiti na bankarskom tržištu i zadovoljiti potrebe klijenta.

„Svesni činjenice da je našim klijentima pri podnošenju zahteva za kredit brzina odobrenja jedan od ključnih faktora, trudili smo se da u što većoj meri pojednostavimo sve procese i omogućimo da na brz i lak način dođu do željene gotovine. Pored toga, pripremili smo veoma atraktivnu nominalnu kamatnu stopu od 7.5 odsto tj. efektivnu kamatnu stopu od samo 8.6 odsto. Takođe, tokom trajanja „Stvarno super keš kredit“ akcije, Sberbanka neće naplaćivati troškove obrade kredita“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbanke.

Akcijska ponuda „Stvarno super keš kredita“ traje do 30. juna 2018. goine, a maksimalni iznos kredita je tri miliona dinara. Dodatne informacije, svi zainteresovani mogu dobiti na sajtu banke: www.sberbank.rs, u nekoj od 33 ekspoziture Sberbanke širom Srbije ili pozivom Kontakt centra na broj 19909.

Podelite ovaj tekst: