ТРАГ ФОНДАЦИЈА ДОДЕЛИЛА ВИРТУС НАГРАДЕ ЗА ДОПРИНОС БОЉЕМ И ХУМАНИЈЕМ ЖИВЉЕЊУ: Национална награда Делта холдингу

На свечаности приређеној 24. марта у Београду, Траг фондација је једанаесту годину заредом доделила Виртус награде за филантропију компанијама, малим и средњим предузећима и појединцима.

Добитници Виртус награде са представницима Траг фондације

Ово престижно признање је и још једном јавно истакло компаније и појединачне дародавце који подржавају развој заједница и чине добра дела. Добитницима су награде уручили Кајл Скат, амбасадор САД у Србији, Џулија Фини, амбасадорка Аустралије у Србији, Арне Санес Бјорнстад, амбасадор Норвешке у Србији, и Матеја Норчич Штамцар, заменица шефа Делегације Европске уније у Србији.

Главну награду за допринос на националном нивоу добила је компанија Делта холдинг, док је за допринос локалној заједници у којој компанија послује награду добио Рудник и флотација Рудник. Виртус награда за дугорочно партнерство пословног и непрофитног сектора припала је компанији Нелт. У категорији мало и средње предузеће награђена је београдска фирма НАГ, а у категорији индивидуални допринос филантропији награду је добио Милорад Јурковић – Столар Миле, добротвор из Беочина.

Опширније у штампаном издању


У овом броју још и …

  • Сви парафискални намети на једном месту
  • Око 100.000 људи ради у креативним индустријама
  • Изађи на берзу – велика очекивања
  • Заједнички пројекат две државне компаније
  • РAЗУMEВAЊE MAРКETИНГA (3): Кaкo кoмпaниja плaсирa прoизвoдe
  • Следећи број Економетра излази 8. маја 2018.
Podelite ovaj tekst: