AdNetwork – platforma za povezivanje agencija i kompanija

AdNetwork inovativna online platforma kreativne industrije, počela je sa radom i pomaže agencijama i kompanijama da prepoznaju jedni druge, kao potencijalne partnere i uspostave saradnju, kao i da omogući agencijama iz Srbije i regiona izvoz ideja, pre svega, na američko tržište.

Platformu je osmislila i pokrenula Marketing mreža. U okviru ove platforme agencije će imati mogućnost da se predstave potencijalnim klijentima na jedinstven i sveobuhvatan način, kroz kreativne radove, tim, ekspertizu, osvojene nagrade, intervjue i vesti. Takođe, agencije će imati mogućnost da jasnije sagledaju stanje na tržištu, kao i da dobiju informacije i preporuke za raspisane pitcheve u Srbiji, regionu i globalno.

S druge strane, kompanije imaju priliku da na jednom mestu, uz jednostavne filtere, pretraže agencije, direktno ih kontaktiraju radi potencijalne saradnje, ali i ocene njihov rad. Kompanije imaju mogućnost i da postave javne pitcheve na platformu i time doprinesu transparentnošću tržišta.

„Svesni smo da i agencije i kompanije danas imaju sve manje resursa i vremena da pretražuju veliki broj sajtova i drugih izvora u potrazi za informacijama u toku pitch procesa. AdNetwork ima zadatak da znatno olakša posao i jednoj i drugoj strani, ali i dodatno doprinese transparetnošću tržišta. Pored toga, ova platforma ima ogroman izvozni potencijal, što će doprineti razvoju tržišta marketinških komunikacija u Srbiji, ali i regionu“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO Marketing mreže i idejni tvorac projekta AdNetwork.

AdNetwork platform je koristan alat i za sve poslodavce u oblasti tržištnih komunikacija, koji imaju mogućnost da postave oglase za posao, ali i pronađu potencijalne zaposlene u okviru kategorije Talents. Pored biznis usluge koju nudi, AdNetwork je i edukativna platforma sa informacijama o najnovijim seminarima, webinarima, studijama slučaja i istraživanjima, ali i događajima i festivalima širom sveta.

AdNetwork je nastavak projekta Agency Report, a koji u fokusu ima transparentnost tržišta i pitch procesa. Projekat je u skladu sa misijom i vizijom Marketing mreže u vezi sa transparentnošću, razvojem i usklađivanjem tržišta u Srbiji sa tržištima razvijenih zemljema sveta.

Podelite ovaj tekst: