Бечки колачи “Малог принца”

Смисао мог пословања јесте да служим муштеријама, да направим добар производ, а профит је резултат тога како се добро обавља посао

mali-princПоред хипермаркета, банке, поште, апотеке, више престижних бутика и неколико ресторана, у новобеоградском Меркатор центру налази се и лепо уређена посластичарница “Мали принц”. Она старинским бечким колачима привлачи пажњу бројних београдских сладокусаца. Прича о власници “Малог принца”, Гордани Милошевић, и њеном предузетничком духу почела је пре две деценије када је као дипломирани економиста одлучила да напусти добро плаћен посао у Народној банци Југославије и отвори приватну посластичарницу на Бањици.

– После дипломирања на Економском факултету у Београду добила сам посао у Народној банци Југославије. Плате су, као и сада, биле на завидном нивоу, али како је време одмицало банкарски посао је за мене био све монотонији. Није било креативности, изазова, што мени није одговарало. И тако после пет, шест година проведених међу банкарима,одлучила сам да напустим банку и окренем се неком изазовнијем послу. Определила сам се за посластичарство. Одувек сам волела да месим колаче па сам зато и одлучила да се бавим послом који ћу са љубављу радити – каже за Економетар Гордана Милошевић, описујући почетак приватног бизниса.

Podelite ovaj tekst: