Čedi Luštica Bay – Najbolji projekat u Jugoistočnoj Evropi

Najbolji hotel sa 5* u Crnoj Gori – Čedi Luštica Bay /The Chedi Luštica Bay/, okitio se još jednom laskavom titulom, nakon što je krajem prošle godine nagrađen Wild Beauty priznanjem kao najbolji luksuzni hotel u Crnoj Gori.

Na nedavno završenoj CEEQA (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards) ceremoniji u Varšavi, Čedi je proglašen za najbolji projekat u jugoistočnoj Evropi i tako još jednom potvrdio kvalitet po kojem je Luštica Bay prepoznatljiva, ali i dodatno učvrstio uverenje da se hotel, ali i celi projekat, kreće u pravom smeru.

Izvršni direktor Luštice Developmenta, Daren Gibson, nije krio zadovoljstvo nakon ovog uspeha.

“Čedi je najčistiji izraz strasti i posvećenosti svih onih koji su dio ovog projekta. On je vrhunac naših napora i, kao prvi od sedam planiranih hotela u Luštici Bay, usredsređen je na stvaranje života kakav treba a koji mi tako predano kreiramo u našem projektu. Inspirisan autohtonom arhitekturom i lokalnim nasljeđem, Čedi spaja prirodno sa prefinjenim luksuzom i nenadmašnim komforom i to je suština našeg uspeha i ove nagrade”

Podsećajući na Wild Beauty nagradu za najbolji novi hotel, ova nagrada je zasigurno samo jedna od mnogih koje očekujemo od ovog posebnog hotela u srcu Luštice Bay, nove prepoznatljive destinacije Orascoma.

Odluku o ovoj nagradi, donio je žiri CEEQA, koji se sastoji od iskusnih predstavnika vodećih kompanija na tržištu.

Još od 2003. godine CEEQA organizacija predstavlja ključnu figuru u spajanju investitora, institucija, organizacija i agenata za nekretnine na jednom mestu. Tradicionalna dodela nagrada se organizuje jednom godišnje u Varšavi i široko su priznate kao jedna od najbitnijih nagrada u oblasti nekretnina.

Podelite ovaj tekst: