Dinarski keš kredit Unikredit banke do tri miliona dinara i periodom otplate po meri klijenata

Septembar je mesec, koji usled početka školske godine, iziskuje dodatne troškove, a tokom leta mnogi od nas potroše mnogo više nego što su planirali. Stoga je UniCredit Banka značajno smanjila nominalne varijabilne i fiksne kamatne stope koje se sada kreću od 7,90 odsto i efektivne, koje se kreću od 9, 45 odsto u zavisnosti od perioda otplate. Zahvaljujući pojednostavljenoj proceduri, klijenti mogu da očekuju novac na računu već 24 sata nakon podnošenja dokumentacije.
,
Ali kako da klijenti budu sigurni da su odabrali kamatnu stopu ili period otplate koji u potpunosti odgovara njihovim željama i potrebama? Pravi savet zlata vredi i zato UniCredit Banka dodatno ističe, kroz direktne razgovore sa klijentima, ali i različite promotivne materijale, koliko je zaista važno da klijenti izaberu optimalan period otplate, zavisno od namene kredita. Na primer, optimalan rok kredita za nabavku tehnike je do 3 godine, za kupovinu motornih vozila do 5 godina, a za nameštaj i opremanje stana rok može ići do maksimalnog perioda od 8 godina.

Dinarski keš kredit UniCredit Banke se odobrava svim postojećim i novim, zaposlenim klijentima koji prenesu zaradu u ovu banku, bez učešća i depozita, a može se iskoristiti i za refinansiranje postojećih obaveza. Dodatna pogodnost je osiguranje koje je već uključeno u cenu kredita i koje pokriva široku paletu rizika, uključujući i osiguranje u slučaju gubitka posla.

Tako na primer, ukoliko se klijent opredeli za kredit u iznosu od 500.000 dinara i period otplate od 95 meseci, mesečna rata bi iznosila 7.280,76 dinara.

A za šta biste vi iskoristili keš u septembru? Posetite sajt UniCredit Banke
https://www.unicreditbank.rs/rs/pi/kredit/kes.html

Podelite ovaj tekst: