GRUPACIJA INTEZA SANPAOLO: Građani vole da je novac na sigurnom

Naša istraživanja u istočnoevropskim zemljama su pokazala da građani žele dodatno osiguranje svojih štednih depozita u bankama, kaže Adriana Saita, direktorka razvoja poslovanja Divizije međunarodnih banaka članica Inteza Sanpaolo grupacije

Adriana Saita

Banka Inteza u Srbiji ponudila je građanima jedinstven proizvod na našem tržištu –Intesa Uno štednju, sa direktnom garancijom Inteza Sanpaolo grupacije. Prilikom nedavnog boravka u Srbiji Adriana Saita (Adriana Saitta), direktorka razvoja poslovanja Divizije međunarodnih banaka članica Inteza Sanpaolo grupacije, rekla je da je ovaj novi proizvod nastao na osnovu istraživanja koje je pokazalo da građani u istočnoevropskim zemljama više vole da imaju dodatno osiguranje svojih štednih depozita u bankama.

U razgovoru za Magazin Biznis Adriana Saita kaže da kombinacija dodatnog osiguranja za depozite koje pruža matična grupacija, predstavlja pravu formulu koja privlači građane da povere svoj novac banci.

– Mi smo našim klijentima obezbedili sve vrste garancija, čime smo samo učvrstili poverenje koje imaju građani u banke iz grupacije Inteza Sanpaolo. Zato smatramo da je za Banku Inteza u Srbiji velika prednost što je deo međunarodne grupacije tako da je i sam proizvod Intesa Uno prava prednost koju mogu da iskoriste građani Srbije. Taj proizvod je lansiran od 1. septembra ove godine u svim istočnoevropskim zemljama, jer je dizajniran samo za ovaj deo Evrope.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: