HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u decembru 2021.

Ovan

Već dugo vremena ste u dilemi da li da povučete neki novi poslovi potez. Sada je pravi trenutak, a od velikog značaja će vam biti savet prijatelja ili rođaka. Centralni događaji na poslovnom planu će se dešavati u drugoj dekadi meseca. Ovo je šansa da iz jedne „male“ priče zaplovite velikim zamahom napred. Na te momente već dugo čekate.

Bik

Pred vama je mesec u kojem ćete rešavati administrativne probleme. Neki Bikovi će u prvoj polovini decembra preduzeti bitne korake što se tiče dokumentacije, trgovine, prodaje ili kupovine nepokretnosti. Ali, to neće proći jednostavno. Biće dosta komplikacija. Dok se sve ne završi kako treba, moraćete da savladate niz prepreka koje vam nameću okolnosti.

Blizanci

Pametno iskoristite ovaj mesec kada je posao u pitanju. Bićete komunikativni i puni energije, pa će vam ideje izlaziti kao iz rukava. Ovo posebno važi za period nakon 10. decembra. Neki manji ciljevi biće ostvareni, a vi budite zadovoljni i spremno idite ka višim ciljevima. Ovog puta ćete imati volju da eksperimentišete. Bez rizika nema profita, setite se stare izreke.

Rak

Veoma brz tempo je karakterističan za ovaj period, za kraj godine. Neki će na poslovnom planu osećati napetost jer su moguće konfliktne situacije. Pravi razlog je u neispunjavanju obaveza od strane kolega koji su sa vama radili na zajedničkom projektu. Iako vi niste krivi, bilo bi bolje izbeći sukob, koji je moguć već u drugoj nedelji ovog meseca.

Lav

Početak meseca ne započinje slavno na polju posla. Mnogo je razloga, ali nećete moći da izbegnete loše posledice. Zbog svega toga, ne bi trebalo da ulazite u neke veće kupovine ili novčane transakcije. Ne budite nestrpljivi, sačekajte prave momente. Krajem meseca biće velikih obrta na poslovnom planu. Mnogo toga će se promeniti. Budite oprezni i razmislite dobro kako ćete završiti poslovnu godinu.

Devica

Ukoliko se bavite privatnim poslom imate priliku za put koji će vam doneti i novine sredinom meseca. Nećete smeti ni da se obradujete previše, ali zasigurno će vas nove situacije uvesti u nov način života, koji podrazumeva i promenu mesta boravka. Greškama i propustima nema mesta, ali nema potrebe za strahom. Znaćete da se snađete u svakom momentu.

Vaga

Ovo je mesec za pravljenje planova, za nova poslovna ostvarenja. Nemojte da vas „prilika“ iznenadi, da budete bez planova. Mnogi će očekivati da im objasnite svoje planove. Nećete imati vremena za preterano detaljisanje, morate da radite brzo. Dobri dani za vas počinju nakon 12. decembra. Moraćete da radite brzo i efikasno. Iako je kraj godine, za vas je novi početak.

Škorpija

Već izvesno vreme ste nezadovoljni svojim poslom. Povremeno dolazite i u konfliktne situacije. Eventualni poslovni nesporazumi mogli bi se sasvim lepo izgladiti tokom druge nedelje meseca decembra. Malo priče sa poslovnim saradnicima nije naodmet. Tim pre, što vam je ovaj period veoma važan za poslovnu saradnju na daljinu.

Strelac

Shvatili ste da dok ste vi bili obuzeti suštinskim stvarima i kvalitetom svoga rada, drugi grabe dobre pozicije i laktaju se kroz život. Ne očajavajte, vi niste ništa izgubili, vi ste bili samo dosledni. Bitno je da ste smogli snage da se suočite sa stvarima koje dugo vremena niste nazvali pravim imenom. Sada je pravi trenutak za satisfakciju.

Jarac

Vi ste skloni da neozbiljno i površno gledate na probleme ili da ih uopšte ne vidite, pa vam kolege i poslovni saradnici sada mogu prebaciti da ste površni u obavljanju poslovnih zadataka. Ova konstatacija je samo donekle tačna, jer ste se vi sada potpuno predali svemu što radite. Imate dobre šanse da se dokažete u drugom delu meseca.

Vodolija

U ovom mesecu završićete neke bitne poslove za koje već dugo nemate vremena. Doduše, nije sve zavisilo od vas. Mnogo toga je trebalo da urade drugi, pa ste zbog toga bili i nezadovoljni i nesrećni. Svako odlaganje će vas i sada nervirati i provocirati. Ali strpite se, jer će rezultati biti i bolji od očekivanih. Bićete zadovoljni, posebno na kraju decembra.

Ribe

Novac vam je potreban radi sigurnosti i spokojstva, pa ćete se angažovati i oko toga. Osećate da ste puni energije i volje, a pomalo i agresivni što za vas nije karakteristično. Rešeni ste da sve što ste propustili ili oko čega ste se kolebali sada i ostvarite. Nemojte rizikovati i ne zalećite se da se posle ne biste razočarali. Počeće da se rešavaju problemi na poslu, a vi zaista imate volju da radite.


U ovom broju još i …

 • NEMAČKA KOMPANIJA ZF U SRBIJI: U Pančevu nastaju tehnološkoproizvodni projekti budućnosti
 • VOJISLAV LAZAREVIĆ, PREDSEDNIK IO ADDIKO BANKE: Zajedno gradimo digitalnu budućnost
 • NOVI IZAZOVI MONETARNE POLITIKE: Da li je porast inflacije zaista prolazan fenomen
 • NASTAVLJAJU SE IZMENE I DOPUNE PORESKIH ZAKONA: Nove poreske olakšice treba da podstaknu zapošljavanje
 • RAIFFEISEN BANKA ŠIRI DIGITALNU REVOLUCIJU I NA PONUDU ZA MALU PRIVREDU: „Biznis iRačun“ i „Biznis iKeš“ – potpuno onlajn, bez posete banci
 • ZNAČAJNA INVESTICIJA KOMPANIJE MESSER TEHNOGAS U VREME PANDEMIJE: Savremena punionica specijalnih gasova
 • KOMPANIJA NIS REALIZOVALA JOŠ JEDAN CIKLUS PROGRAMA “ZAJEDNICI ZAJEDNO”: Odgovorno prema zajednici i budućim generacijama
 • BOGAT BIZNIS PROGRAM NA EXPO 2020 DUBAI DONOSI NOVE POSLOVE: Projektanti, enterijeristi i dizajneri na tržištima arapskih zemalja
 • KOMPANIJA dm: IZVANREDAN RAST I REKORDNE DONACIJE U POSLOVNOJ 2020/21. GODINI: Tradicionalno uz zajednicu – rekordan broj donacija
 • SNAŽNA PODRŠKA KONKURENTNOSTI U GLOBALNOJ TRŽIŠNOJ UTAKMICI: Srbija inovira, zato što može i zato što mora
 • PROGLAŠENE NAJBOLJE PREDUZETNICE I RODNO NAJSENZITIVNIJE KOMPANIJE U SRBIJI: Cvet uspeha za ženu zmaja – petnaesti put
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2021.
Podelite ovaj tekst: