HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u julu

Ovan

Tokom leta očekuje vas reorganizacija načina života. U julu, i na poslu i u privatnom životu, promeniće se mnogo toga veoma brzo, da će biti teško predvideti tok akcije. Impulsivni Ovnovi ne vole nepredvidive situacije koje im izmiču kontroli. Zato će vam biti teško da pronađete ravnotežu. U poslu budite oprezni sa ljudima sa kojima delite svoje ideje.

Bik

Tražite rešenje za mnoge situacije, ali moguć je i poraz. Neophodan vam je odmor, da biste ostvarili ono što ste planirali. Događaji koji bi trebalo da budu presudni u karijeri, počeće da se nižu jedan za drugim krajem leta. Pokušajte prvo da udahnete, razmislite, pa tek onda odgovorite na situaciju. Sada vam je temeljni pristup u poslu potrebniji. Novčana situacija bez drastičnih promena.

Blizanci

Na poslu uspeh ostvarujete u timskom radu, ali ne prihvatajte rizične projekte. Biće dosta promena, neke će vam teško pasti ali one su ključne za vaš napredak. Potrebno je da izađete iz uobičajenih načina na koji rešavate stvari. Stičete nove veštine i znanja koja će vam služiti u karijeri. Kasnije, tokom godine, shvatićete koliko su ti napori bili važni u karijeri.

Rak

Bićete pojačano osetljivi u julu, što će se pokazati i u vašem poslu. Mogu se pojaviti i neke suvišne rasprave. Razgovarajte otvoreno i pokušajte da amortizujete situaciju, jer je to rezultat vaše preosetljivosti. Ne strahujte, jer to na poslu neće promeniti ništa drastično. Problemi mogu biti na drugoj strani, jer možete imati nepredviđene troškove.

Lav

Imaćete prilično neprijatne situacije na poslu, ali ne reagujte previše na komentare drugih. Sada je vreme da se maksimalno posvetite poslu i razvoju karijere. Iako vam situacija izgleda zahtevno, uspešno ćete obaviti sve obaveze. Ovo je period kada treba konačno da uvidite u čemu ste pravili greške i da ih ispravite. Od toga vam zavisi kvalitet posla. Imaćete mnogo sreće u finansijama.

Devica

Tokom jula će vaša karijera zabeležiti stalan napredak. Zahvaljujući vašoj kreativnosti počeće da se ostvaruju neke od vaših velikih poslovnih želja. Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rešenja ovog leta, jer možete uleteti u nešto što će izazvati probleme. Proveravajte dokumenta i savetujte se sa stručnjacima. Finansijska situacija će se konačno popraviti.

Vaga

Jul nije povoljan period za početak novih projekata ili velika ulaganja, ali je zato dobro vreme za sređivanje ranije zaostalih stvari. U poslu se mnogo toga nakupilo, jer ste ostavljali “sa strane”, a rešavali ste hitne stvari. Sada je vreme za ono što je zaostalo, da biste posle krenuli u nove projekte. Leto zahteva opreznost u trošenju novca. Vodite računa da ne budete previše izdašni.

Škorpija

Ovoga jula vas očekuje uspeh na profesionalnom planu, iako se tome niste nadali. Odgovorni ste, vredni i posvećeni i to su vaši šefovi već primetili. Zato ćete napredovati. Uspeh stiže, konačno, jer ste mnogo energije uložili u sve što radite. Biće i kolega koji na to neće gledati blagonaklono, ali vas to neće uznemiriti. Sa tim napredovanjem će se popraviti i vaša finansijska situacija.

Strelac

Jul je najsrećniji period za Strelčeve, jer će ostvariti dobre rezultate na poslu. Napredujete u karijeri, a to će sve biti praćeno i većim prihodima. Mnogo novca će naročito imati oni koji se bave prodajom. U poslu će se ovoga jula sve odvijati sa lakoćom. Prijatelji će vam najviše pomoći, jer su solidarni sa vama. Budite spremni da im te usluge uzvratite u budućnosti.

Jarac

Fokusirajte se na sve u vašoj blizini oko čega se može sklopiti ugovor, jer je ovo povoljan period za takve poslove. Do kraja jula meseca, planeta Venera se kreće retrogradno, pa ćete imati priliku za baš dobre poslovne poduhvate. Zato budite odlučni i pokrećite inicijativu. Ako treba rizikujte, ne plašite se, već verujte svojoj intuiciji i budite vredni.

Vodolija

Vodolija u julu treba da se usredsredi na što veću uštedu novca, jer će leto doneti nove troškove. Na poslu je sve u redu, ali vam je potreban predah. Zato juli iskoristite za odmor. Ne preuzimajte nove projekte ako nemate energije za njih. Odnosi na radnom mestu su na ivici “pucanja”. Mogući su konflikti sa kolegama, zato pažljivo birajte reči.

Ribe

Ribe će u julu biti posebno kreativne, talentovane i spremne da se oprobaju u novim projektima na poslu. Biće više ponuda, zato pažljivo birajte. Ako želite da promenite situaciju na polju finansija, moguća je prilika za honorarno angažovanje. Ali, prihvatite savete prijatelja i pazite da ne uđete u velike poslovne obaveze. Tačno je da “Ribe plivaju u svim pravcima”, no ne preterujte u angažovanjima.


U ovom broju još i …

  • ĐORĐE VUKSANOVIĆ, GLAVNI DIREKTOR ZA TRANSFORMACIJU, A1 SRBIJA I A1 SLOVENIJA: Operator sa znanjem, ekspertizom i resursima, od koga može da se očekuje više
  • MARJANA DAVIDOVIĆ, GENERALNA DIREKTORKA NESTLÉ ADRIJATIK JUŽNI REGION (SRBIJA, CRNA GORA, SEVERNA MAKEDONIJA): Rekordan rast zahvaljujući odgovornom i održivom poslovanju
  • SVI SU POČELI SA JAKOM IDEJOM ŠTA ŽELE: Lepota i izazovi stvaranja
  • IVAN ZELJKOVIĆ, EVANS MEDIA: Pokupite znanje, ima ga svuda!
  • KOMPANIJA SIEMENS USPOSTAVILA MODEL RADA OD KUĆE 2-3 PUTA NEDELJNO KAO TRAJNI MODEL POSLOVANJA: Digitalizacija je ubrzala poslovne cikluse i stvorila nove izazove
  • MENADŽERSKI VODIČ: Vreme seniora
  • POUZDANOST EKONOMSKIH PROGNOZA MANJA JE TOKOM KRIZNIH VREMENA, ALI I TOKOM NAGLIH OPORAVAKA: Zašto je Banca Intesa najbolji prognozer
  • TV SLIKE I PRILIKE: Čisti milioni
  • ODREĐEN ROK ZA DOSTAVU KONSOLIDOVANIH FINANSIJSKIH IZVEŠTAJA ZA 2020. GODINU: Pripremanje izveštaja do početka avgusta
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. jula 2021.
Podelite ovaj tekst: