MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u aprilu

poslovni-horoskopOvan

Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete pred saradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni stil i način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni i kroz uspešnu saradnju.

Bik

Vi vodite računa o materijalnim interesima, pa teško možete da se pomirite sa situacijom kada vam neko ograničava poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu, kao adekvatna nagrada za ukupno zalaganje.

Blizanci

Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima. Važno je da napravite dobar izbor. Nakon toga vas očekuje ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspehom podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne rezultate. Obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja. Pogodni su razni oblici udruživanja oko poslovnih interesa.

Rak

Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 22. aprila. Nemojte dozvoliti da vas neko usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog delovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite svoje saradničke veze.

Lav

Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama i da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Ipak, pred vama je faza kreativnog uspona. Završni uspeh na najbolji način potvrđuje vaše sposobnosti. Trudite se da budete skromniji i profesionalno sigurniji. Krajem meseca, moguća je prolazna finansijska kriza.

Devica

Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Zatražite savet pre nego što se upustite u novu poslovnofinansijsku akciju. Do 22. aprila potrebno je da završite posao koji će vam dugoročno doneti određene povlastice. Krajem meseca očekuje vas profesionalna satisfakcija i napredovanje na poslovnoj lestvici.

Vaga

Ne želite da se pomirite sa poznatim standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatnu garanciju za poslovni ili novčani dobitak.

Škorpija

U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja, ali i mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Krajem meseca očekuju vas uspešni rezultati i određene povlastice.

Strelac

Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzano poslovno napredovanje. Nakon velikog zalaganja uslediće adekvatna nagrada i priznanje od strane saradnika. Krajem meseca, naglašeni su i različiti susreti ili kontakti sa inostranstvom. Pratiće vas „faktor sreće“. Pokažite da imate dobru volju i pravi smisao za kreiranje dugoročnijeg uspeha.

Jarac

Strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u ličnom usavršavanju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i efikasan način u sprovođenju zajedničkih interesa. Imaćete niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu.

Vodolija

Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka novom ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja, biće dobro nagrađene. Krajem meseca očekuju vas uspešni rezultati i sjajna mogućnost za daljim profesionalnim usavršavanjem.

Ribe

Pažljivo razmišljajte o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri. Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili poslovno-finansijske ciljeve, ali u većini situacija saradnici se oslanjaju na vašu dobru volju. Budite uporni i dosledni u svojim namerama. Krajem meseca prihvatite ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja.


U ovom broju još i …

 • PONUDA DUNAV OSIGURANjA ZA VLASNIKE MOTORNIH VOZILA: Inovirani proizvod osiguranja pomoći na putu
 • 58. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA: Korak u budućnost
 • CERTIFIKOVANE JOŠ TRI OPŠTINE SA POVOLJNIM POSLOVNIM OKRUŽENJEM: Istočna Srbija traži svoje mesto na investicionoj mapi
 • KONCEPT JAVNOG ZAGOVARANJA U SRBIJI: Institucionalizovano lobiranje
 • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
 • POČELA IZGRADNJA POSLOVNOG KOMPLEKSA U ŠIMANOVCIMA: Dr. Oetker ulaže 9,5 miliona evra sopstvenih sredstava
 • KONFERENCIJA: SRBIJA I VELIKA BRITANIJA – PRODUBLJIVANJE PRIVREDNE SARADNJE: Petrović: Potrebno rešiti problem javnih preduzeća
 • IZGRADNJA NOVE HLADNJAČE U VOĆNJAKU U ČELAREVU: Delta Agrar ulaže 10 miliona evra u plantažu jabuka
 • ĐORĐE RADOVIĆ, DIREKTOR SEKTORA ZA NADZOR MREŽE I KONTROLU KVALITETA TELEKOMA SRBIJA: Kako sarađuju Telekom Srbija i IBM
 • RUSKO-SRPSKI START-UP „SRPSKE POLJOPRIVREDNE MAŠINE – RUSKIM KORISNICIMA“: Biznis-tehnopark Srbija-Rusija
 • ZAJEDNIČKI PODUHVAT VLADE CRNE GORE I ORASKOM DIVELOPMENTA OD MILIJARDU EVRA: Na poluostrvu Luštica niče grad za elitu
 • BORIS VUKIĆ: APOKRIFI MENADŽMENTA (6): Uslovi se stvaraju kad ih vi stvorite
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. maja 2014.
Podelite ovaj tekst: