Predstavljen je novi član Rosa porodice – gazirana Rosa Homolje

Multimedijalna vizuelna postavka „Duboka šuma“ prvi put je organizovana unutar jedne od najlepših pećina u Srbiji – Rajkove pećine. Druženjem i radionicama u prirodi 7. juna, predstavljen je novi član Rosa porodice, prirodna mineralna voda – gazirana Rosa Homolje. Zvanice su imale prilike da uživaju, čuju zanimljivosti o biljnom svetu homoljskog kraja, naprave tinkture od lokalnog autohtonog bilja, a na kraju dana uživaju u glampingu i pogledu na zvezdano nebo uz logorsku vatru.

„Ovo je prvi put da se jedan brend predstavlja na ovakav inovativan način. Koristeći najsavremenije digitalne tehnologije, želimo da dočaramo deo jedinstvene lepote homoljskog kraja kome pripada i Rosa Homolje. Želeli smo da prikažemo moć netaknute prirode u kombinaciji sa osvežavajućim mehurićima i kreiramo jedinstveno iskustvo, kao i da predstavimo vrednosti samog brenda Rosa Homolje.“, rekla je Agnes Ivković brend menadžer Rosa vode.

U saradnji sa partnerima:  Zavodom za zaštitu prirode Srbije i Turističkom organizacijom Majdanpek događajem „Homolje te zove“  pored samog brenda, promovisane su i prirodne lepote Homolja, kao jednog od najlepših krajeva Srbije, oaze netaknute prirode. Rosa Homolje je jedina voda u Srbiji koja u svom sastavu sadrži jedinstven balans kalcijuma, magnezijuma i kalijuma u kombinaciji sa niskim sadržajem natrijuma. Jedan litar gazirane Rosa Homolje zadovoljava 30% dnevnog referentnog unosa odraslih za kalcijumom.

Podelite ovaj tekst: