Nagradni foto konkurs Turističke organizacije Beograda ,,BEOGRAD KROZ OBJEKTIV“

Turistička organizacija Beograda organizuje nagradni foto konkurs za odabir najlepših fotografija naše prestonice, u maju mesecu,  pod nazivom ,,Beograd kroz objektiv“.

U potrazi za najlepšim fotografijama Beograda mogu učestvovati svi zalјublјenici u naš grad koji od 1. do 31. maja pošalјu sliku omilјenog mesta, pejzaža ili lokaliteta na mejl beogradkrozbjektiv@gmail.com. Inspiracija može biti atmosfera našeg grada, poseta znamenitostima, omilјeni kutak, panorama, „skriveno mesto“ u Beogradu, uživanje u šetnji, hrani, ili nekoj gradskoj aktivnosti.

Po završetku konkursa, 30 odabranih fotografija biće izloženo na jednoj od atraktivnih lokacija u Beogradu, na izložbi koja će dodatno promovisati ambijent, atmosferu i lepotu našeg grada, arhitekturu, spomenike ili pak detalјe ovekovečene objektivom fotoaparata.

Autore pobedničkih fotografija očekuju vredne nagrade među kojima su vikend za dve osobe, vaučeri u beogradskim hotelima i spa centrima, različiti turistički obilasci i programi, poklon paketi, kursevi fotografije, let helikopterom i brojne druge nagrade.

Propozicije, uslovi učešća i više informacija o foto konkursu se nalaze na sajtu Turističke organizacije Beograda na linku:

https://tob.rs/rs/news/nagradni-foto-konkurs-beograd-kroz-objektiv

 

Podelite ovaj tekst: