„Sa nama na putu“ poklanja 500 dinara uz prvu kupovinu goriva

Program lojalnosti kompanije NIS u septembru donosi specijalne akcije za nove i aktuelne članove, saopštila je kompanija 8. septembra. Naime, svi potrošači koji se učlane besplatno u program lojalnosti „Sa nama na putu“ putem mobilne aplikacije, dobijaju po 500 dinara uz prvu kupovinu goriva do 30. septembra. Aktuelni članovi kupovinom premijum G-Drive dizel i G-Drive 100 benzina dobijaju duple bonus poene, kao i 50 odsto popusta na ledenu kafu, žvake i energetska pića u G-Drive brendu.

Svi koji žele da koriste ove sjajne pogodnosti programa lojalnosti „Sa nama na putu“ mogu to da učine na brz i jednostavan način. Proces učlanjenja obavlja se u nekoliko koraka.

Najpre je potrebno instalirati mobilnu aplikaciju programa lojalnosti „Sa nama na putu“, te na početnom ekranu izabrati opciju „Želim karticu“. Nakon toga, na ekranu se otvara forma za unos ličnih podataka, a kada se podaci unesu, potrebno je pritisnuti dugme „Završi“ nakon čega se korisniku dodeljuje unapred generisani broj digitalne „kartice“. Nakon odobrenog zahteva za aktivaciju, korisnik svoj broj digitalne „kartice“ dobija putem SMS poruke. Potvrda o uspešnoj aktivaciji dobija se putem mobilne aplikacije i od tog trenutka, član programa može koristiti QR kod za sakupljanje i korišćenje bonus poena, a u toku septembra može da dobije na poklon 500 dinara uz prvu kupovinu goriva, ali i duple bonus poene za kupovinu G-Drive dizel i G-Drive 100 benzina, kao i 50 odsto popusta na odabrane proizvode iz portfolija G-Drive privatne robne marke.

Mobilna aplikacija „Sa nama na putu“ nudi i brojne druge pogodnosti kao što su sakupljanje i korišćenje bonus poena putem QR koda, brz uvid u transakcije, korišćenje interaktivne mape, informacije o aktuelnim promocijama na benzinskim stanicama, sakupljanje kupona kupovinom odabranih proizvoda iz asortimana Drive Cafe restorana, osvajanje poklon vaučera, kao i najnoviju mogućnost dobijanja elektronskog računa, umesto štampanja fiskalnog računa u papiru.

Ove akcije za članove programa trajaće do 30. septembra na svim NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama u Srbiji. Više o programu lojalnosti „broj 1“ za vozače u Srbiji dostupno je na linku „Sa nama na putu“.

Podelite ovaj tekst: