Start up paket račun: Sberbank podrška za uspešan početak posla

Negujući partnerstvo sa velikim brojem privrednika i preduzetnika u našoj zemlji, Sberbank Srbija je pripremila novi START UP PAKET RAČUN namenjen preduzećima i preduzetničkim radnjama koji  započinju posao sa namerom da ih dodatnim pogodnostima ohrabri i podrži.

Ovaj specijalni Sberbank paket račun namenjen je privrednicima i preduzetnicima kojima je važno da od prvog dana imaju pouzdanog i stabilnog finansijskog partnera, kao i da zahvaljujući odličnim pogodnostima koje ovaj paket nudi osiguraju sebi mogućnost da posao razvijaju jednostavnije, brže i bolje.

Svi privrednici i preduzetnici, uz Sberbank START UP PAKET RAČUN, mogu značajno da smanje troškove platnog prometa u toku prvih šest meseci korišćenja i to kako kada je reč o plaćanjima u zemlji, tako i kada je reč o transakcijama u međunarodnom platnom prometu.

Na ovaj način, svi korisnici START UP PAKET RAČUNA dobili su mogućnost da elektronske žiro kliring i Instant Payment naloge do 300.000 dinara u domaćem platnom prometu realizuju bez ikakvih troškova, kao i da uz fiksnu naknadu od svega 300 dinara po nalogu obave sve ino-transakcije bilo da je reč o plaćanjima prema inostranstvu u stranoj valuti, eksternim plaćanjima u stranoj valuti u korist rezidenta u zemlji, kao i kada su u pitanju nalozi u međubankarskom kliringu, preko NBS.

“Zahvaljujući dugogodišnjem radu sa privrednicima i preduzetnicima znamo da je svaki poslovni početak izazovan i da je baš u tom trenutku najneophodnija finansijska i savetodavna podrška. Zbog toga smo osmislili novi START UP PAKET RAČUN, za kojim već postoji veliko interesovanje u svim našim ekspoziturama i sigurni smo da ćemo mnogim novim privrednicima i preduzetnicima u zemlji pružiti mogućnost da znatno jednostavnije i bezbrižnije zakorače u izazovan svet poslovanja. Banka će i u narednom periodu nastaviti da unapređuje usluge i da svoje klijente aktivno podržava u svim njihovim projektima i planovima”, istakao je Miodrag Stojanović, izvršni direktor Sektora za prodaju i distribuciju Sberbank Srbija.

START UP PAKET RAČUNI dostupni su svim privrednicima i preduzetnicima u svakoj od ekspozitura Sberbank, gde ih svakoga dana očekuju savetnici  spremni da o svakoj njihovoj potrebi ili dilemi porazgovaraju i omoguće im pouzdan savet, kao i najpovoljnije bankarske usluge u svakom segmentu njihovog poslovanja.

Podelite ovaj tekst: