U Beogradu otvoren Ada Mall

U Radničkoj ulici prekoputa Ade Ciganlije, obraćanjem gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića, uz spektakularan vatromet i VIP žurku do ponoći, sinoć je otvoren Ada Mall.

Centar je otvoren pod sloganom “Mesto susreta“, a od početka gradnje smatra se najsavremenijim molom u ovom delu Evrope.

Svečanom otvaranju su prisustvovale brojne poznate ličnosti i zvanice iz sveta biznisa, a ceremonija je počela obraćanjem Peđe Petronijevića i Tomasa Kurcmana, čelnika firme GTC koja je glavni izvođač radova, kao i govorima predstavnika grada i opštine, nakon čega je usledilo presecanje vrpce.

Predsednik opštine Čukarica, Srđan Koralić je izjavio da je jedna od najvećih opština konačno dobila šoping centar na koji je dugo čekala. „Ovo je ujedno i dobar primer saradnje opštine i privrede, koja doprinosi da lokalna zajednica bude konkurentnija, a privreda jača, čime se poboljšava kvalitet života

Gradonačelnik Zoran Radojičić je istakao da je izgradnja počela pre dve godine i da je za to vreme oko 2.000 građana zaposleno na projektu, a da u ovom trenutku u Ada Mall-u ima preko 1.000 novih radnih mesta, što je od velike važnosti za grad. On je dodao da je ovo investicija koja je bitna za prestonicu i koja dovodi do toga da možemo da gradimo nove škole, nove bolnice i razvijamo infrastrukturu grada. Nakon što su posetioci bili u prilici da premijerno prošetaju kroz Ada Mall, posete radnje i uživaju u brojnim aktivacijama, proslava je nastavljena uz spektakularan vatromet, pirotehnički i laserski šou I specijalne muzičke goste.

„Uspeli smo da napravimo zasigurno najlepši i najatraktivniji mol u Beogradu, ako ne i u regionu“ rekao je izvršni direktor GTC-a Peđa Petronijević dodajući da je ovo bio izuzetno izazovan projekat.

„Zadovoljstvo nam je što je Banca Intesa zajedno sa PBZ Hrvatska i VUB Slovačka podržala realizaciju još jedne značajne strane investicije u Srbiji, koja je, osim što je našim građanima ponudila dodatne sadržaje, pomogla i u otvaranju novih radnih mesta“, izjavio je Predrag Milenović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.

Ada Mall nalazi se u Radničkoj ulici 9, prekoputa Ade Ciganlije. Radno vreme centra je svakoga dana od 10-22h, a ulaz u parking je moguć iz ulica Paštrovićeve i Visoke.

Podelite ovaj tekst: