HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u martu

Ovan

Karijera i dalje tapka u mestu, ali ne odustajte, nastavite da se trudite. Možda neće biti baš idealan mesec za novac, ali ćete mnogo razmišljati kako da vaše finansije popravite. Pokušajte, međutim, da sve to ne doživljavate stresno. Može se desiti da vas neki saradnici od kojih ste očekivali podršku napuste. Sposobnost da brzo reagujete dolazi do punog izražaja. Idealno vreme, ako niste, da počnete sa fizičkom aktivnošću.

Bik

Pripadnicima ovog znaka zbog rasporeda planeta biće otežana komunikacija što će možda doneti poteškoće oko ispunjenja zadatih rokova. Pojedini Bikovi mogu da očekuju pohvalu, pa čak i vanredni novčani bonus. Dešavaće se da u određenim situacijama sa saradnicima imate svađalački ton, zato pokušajte sebe da iskontrolišete. Bićete okrenuti planovima i moguća je naglašena odlučnost.

Blizanci

Idealan mesec da se potraži povišica, možda i dodatni posao. Posle dužeg perioda kada ste morali da budete oprezni zbog finansija, sledi mesec i meseci olakšanja. Dolaze bolji i sadržajniji dani, ali je potreban oprez, naročito sa kolegama. Takođe, posle neodlučnosti stiže vreme za konstruktivne odluke ali i povlačenje konkretnih poteza. Imate mogućnosti da pokrenete nove poslovne priče, ali će to zahtevati od vas bolju organizaciju posla.

Rak

U prvi plan izbija saradnja sa strancima i tu su vam planete blagonaklone. Pažnju, međutim, obratite na sve ugovore koje potpisujete. Odličan period za okončanje dugih sudskih sporova. Puno ste obaveza preuzeli na sebe, a ovo može da bude odličan mesec da to promenite. Ukoliko vam se desi greška u proceni, ne brinite, neće biti kardinalna. Bićete zadovoljni finansijama.

Lav

Možda vam mesec neće biti idealan za posao, ali za emocije hoće. Prvu nedelju iskoristite jer su pred vama poslovne šanse koje ćete prepoznati, ako se dovoljno posvetite moguć je uspeh. Savetuje se oprez u svakodnevnoj komunikaciji. Izmerite svaku reč koju izgovorite, jer u protivnom možete biti pogrešno shvaćeni. Bićete okupirani poslovima koje niste na vreme završili.

Devica

Zaradi kroz inovacije i originalnost naročito mogu da se nadaju oni čiji poslovi zahtevaju kreativnost. Ovo je mesec u kome možete zablistati u javnosti, sklopiti dobar ugovor a, takođe, i ući u neku poželjnu vezu ili poslovno partnerstvo. U drugoj nedelji marta moguća su neočekivana poslovna iznenađenja. Savet je da budete dodatno motivisani i organizovaniji. Period naklonjen za igre na sreću.

Vaga

Ukoliko žele da napreduju, pripadnici ovog znaka po pravilu moraju da zasuku rukave. Pojedini sada ubiru pohvale nakon prošlomesečnog uspešno obavljenog posla. Sledi i poboljšanje finansijske situacije. Moguće je da će se poslovi odvijati sporije nego što ste očekivali, ali nemojte da budete obeshrabreni. Pokušajte da nađete više vremena za odmor.

Škorpija

Idealan period za finansije i ovaj horoskopski znak će najbolji biti na tom polju. Na prvom mestu će vam biti zarada, pa ćete zarad nje naći način da pronađete zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. U prednosti su oni koji imaju privatne poslove. Da biste bili uspešni, morate preuzeti više inicijative i ne oslanjati se na drugog. Moguće je da ćete se osećati umorno i iscrpljeno, a jedini uzrok biće stres.

Strelac

Koliko god da zaradite potrošićete a imaćete i utisak da vam novac klizi kroz prste. U slučaju da imate planova da se zadužite, ovo je jedan od dobrih perioda za to. Možda nije idealan mesec za napredak u karijeri, ali za očekivati su promene krajem marta. Od vas će se zahtevati više angažovanja a možda i da duže ostajete na poslu. Postoje šanse za pokretanje novih poslovnih priča.

Jarac

Posle turbulencija, za pojedine pripadnike ovog horoskopskog znaka, karijera ulazi u mirnije tokove. Rad na sebi daje rezultate. Na radnom mestu mogući su manji konflikti, ali na sreću ništa što ne biste mogli da rešite. Izbegavajte nalete i izlive besa naročito u poslovnom okruženju, jer će se to tumačiti kao vaša slabost. Stabilizacija finansijske situacije koja je već duže vreme bila promenljiva. Više se odmarajte i jačajte imunitet.

Vodolija

Odličan mesec za zaradu. Planetarni aspekti obećavaju da o finansijama ne morate da brinete. Novac može doneti partnerstvo u poslu. Pred karijerom dosta izazova, ali budite istrajni, ne odustajte. U drugoj nedelji marta počinje stabilnost na poslovnom polju i bićete zbog toga zadovoljniji. Ukazaće se prilika da možda nekome u poslu i pomognete. Dodatan oprez zbog rizika i gubljenja novca.

Ribe

Lepe vesti. Planete u vašem polju finansija rade svoje i vi ste u najboljem stanju, od svih znakova, kada je novac u pitanju. Iskoristite njihov položaj jer ćete imati više snage nego inače i započnite nove poslove, razmislite i o novim partnerstvima. Ukazaće vam se šansa za kraći poslovni put. Više se šetajte, krećite i bavite rekreacijom.


U ovom broju još i …

  • NALED OBJAVIO 11. SIVU KNJIGU SA 100 PREPORUKA ZA BOLJI POSLOVNI AMBIJENT: Privrednici apeluju za smanjenje poreza
  • ŽELJKO CIGANOVIĆ, IZVRŠNI DIREKTOR BABY FOOD FACTORY DOBANOVCI: Dobar start novog brenda dečje hrane – Nutrino
  • ISKOSA GLEDANO: Živeo referendum
  • TV SLIKE I PRILIKE: Nesvakidašnje pojave
  • SLAVC HABIČ, DIREKTOR HYUNDAI SRBIJA: Od nas se očekuje samo najbolje
  • DIGITALNI VODIČ: 5G svet fantastike
  • STARI BREND SE VRAĆA GRADU NA BEGEJU: Carlsberg pokreće proizvodnju Zrenjaninskog piva
  • MEĐUNARODNO UDRUŽENJE SIRARA ODRŽALO ZASEDANJE U BEOGRADU: Prvi put izabrani članovi iz Srbije
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. marta 2019.
Podelite ovaj tekst: