ADA MALL Novo šoping iskustvo u najlepšem ambijentu

Ada Mall ovog proleća otvara svoja vrata u Radničkoj ulici, preko puta Ade Ciganlije. Ovaj jedinstveni projekat koštao je preko 105 miliona evra, a zahvaljujući futurističkom dizajnu i činjenici da je rađen po evropskim premium standardima zelene gradnje, deklariše se kao najatraktivniji šoping mol u regionu

Ovaj projekat koštao je više od 105 miliona evra

Inspiracija za stvaranje ovakvog centra nastala je iz predivnog ambijenta Ade Ciganlije, koja ga okružuje, stoga su u gradnji korišćeni pretežno prirodni materijali. Pored kamena, drveta, velikog broja staklenih površina koje obezbeđuju dovoljnu količinu prirodnog svetla, Ada Mall se može pohvaliti i prostranim zelenim površinama. Na njima su zasađene posebne biljne vrste koje, svojom lepotom i egzotičnošću, doprinose ugođaju terasa sa kojih se pruža jedinstven pogled na jezero i zalazak sunca u popodnevnim časovima.

Uz brojne svetski poznate modne i kozmetičke brendove, u Adi će se pronaći i posebna ponuda kada je reč o hrani i zabavi, kojima je posvećen ceo treći sprat. Ada Mall će prvi put na ovim prostorima predstaviti mercado gastronomski koncept kao poseban deo food court-a pod nazivom Merkada. U njemu će se naći nesvakidašnji izbor restorana i kuhinja celog sveta, kao i poseban izbor vinskih sorti i piva.

Ada Mall je osmišljen kao mesto susreta svih koji vole Beograd i u njemu žele da uživaju kroz nova iskustva šopinga, gastronomije, zabave i prirode koja je na dohvat ruke. Kao takav, postaje novi simbol grada čiju energiju, prirodnost i arhitekturu podržava i u nju se uklapa ne remeteći.

Ada će biti krunisana novim centrom hedonizma i zabave krajem maja, a sve će početi spektakularnim vatrometom i VIP ceremonijom kojoj će prisustvovati preko dve hiljade zvanica među kojima će biti javne ličnosti, ljudi iz sveta biznisa, mediji, influenseri i drugi prijatelji

Podelite ovaj tekst: