Addiko banka dobila jedno od devet globalnih priznanja za poseban doprinos razvoju i promociji bezgotovinskog plaćanja

Addiko banka je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu za poseban doprinos razvoju i promociji bezgotovinskog plaćanja u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, zahvaljujući prvoj vertikalnoj kartici sa mirisom crvenog voća koji asocira na boju banke. Na globalnom nivou Mastercard® je 2019. godine dodelio samo devet priznanja za poseban doprinos

Addiko Debit Mastercard kartica

Beskontaktna kartica Addiko banke, originalnog vertikalnog dizajna i uz posebne karakteristike mirisne kartice, uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti, poput najvišeg nivoa bezbednosti prilikom plaćanja na internetu putem „Sigurne kupovine Addiko karticama“. U pitanju je debitna kartica koja je na raspolaganju svim redovnim klijentima banke.

„Izuzetno smo ponosni na ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnom tržištu. Ovo je poslednje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje, a posebno nam je drago zbog činjenice da se radi o samo jednom od devet takvih priznanja na svetskom nivou“, izjavila je Marija Bauer, direktor Kartičnog poslovanje Addiko Grupe.

Ovogodišnja globalna Mastercard Direct Services konferencija, održana u Dubrovniku 1. i 2. oktobra 2019. pod nazivom ‘Trusted Life Connections’, adresirala je ključne teme i tehnološke trendove u segmentu plaćanja, blockchain tehnologije, veštačke inteligencije, gig-ekonomije, razvoja fintech i cyber bezbednosti.

Podelite ovaj tekst: