AIK banka nagrađuje najzanimljiviju studentsku avanturu

Povodom Dana studenata, AIK banka nagradiće sa po 3.000 dinara, pet studenata koji u inbox Facebook stranice AIK banke dostave najzanimljivije priče, snimke ili fotografije, koje su u vezi sa studentskim životom.

Nagradni konkurs počinje 30. marta i traje do 3. aprila. Banka će 4. aprila, na Dan studenata saopštiti imena srećnih dobitnika, koji će prilikom otvaranja tekućeg računa biti nagrađeni sa po 3.000 dinara.

Banka je ponudila i Start paket tekući račun osmišljen za mlade, sa akcentom na akademce, kojima će ovaj proizvod pomoći u ostvarenju studentskih planova.

Potrebno je da studenti u dogovoru sa roditeljima, ispune jednostavne uslove za pozajmicu u maksimalnom iznosu do 30.000 dinara. Pozajmica im je na raspolaganju 24 meseca, a mesečna nadoknada održavanja računa iznosi 250 dinara.

Pozajmica se može dobiti ukoliko student ne ostvaruje mesečna primanja, uz solidarnog dužnika, odnosno člana porodice, oca ili majku, koji primaju zarade u AIK banci, penzije ili druga redovna mesečna primanja.

Podelite ovaj tekst: