AIK najbolja komercijalna banka i inovator u poslovanju sa stanovništvom

Petu godinu zaredom, AIK Banka je dobitnik priznanja za najbolju komercijalnu banku u Srbiji, koje u okviru nagrada BANKING AWARDS dodeljuje renomirani ekonomski magazin iz Velike Britanije – INTERNATIONAL BANKER. AIK Banka je ove godine nagrađena i u kategoriji najinovativnije banke u sektoru poslovanja sa stanovništvom

BANKING AWARDS dodeljuje renomirani ekonomski magazin INTERNATIONAL BANKER

Na osnovu analize svih činilaca, potvrđeno je da je AIK Banka a.d. Beograd ostvarila, sveukupno gledano, najbolje poslovne rezultate, prateći potrebe klijenata odgovarajućim finansiranjem i inovacijama proizvoda i usluga, uz uvažavanje najviših standarda profesionalnosti i etičnosti, pokazujući svest i angažovanost u različitim društveno odgovornim aktivnostima u oblasti sporta, kulture i obrazovanja, dajući na taj način snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinos boljem kvalitetu života.

“Sa fokusom na dalje širenje poslovanja, kako unutar tako i izvan nacionalnih granica, kroz pažljivo razmatranje novih prilika za investiranje, naš cilj je jasno postavljen i u narednom periodu – razvoj i pozicioniranje AIK Banke, kao vodeće bankarske grupacije u regionu. U tom smislu, prestižna priznanja koja nam iz godine u godinu pristižu, iskoristićemo kao dodatni podstrek u realizaciji planova u različitim segmentima poslovanja”, istakla je Jelena Galić, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

Podelite ovaj tekst: