Akcija Unikredit banke “Senior super transfer“

Unikredit banka je pokrenula veliku promotivnu akciju “Senior super transfer”, sa sloganom ”Preporuka koja se isplati”, a koja će trajati do kraja avgusta

Svaki klijent banke može da preporuči do šest prijatelja, koji su u penzij

Cij akcije je da motiviše zadovoljne klijente da Unikredit banku preporuče prijateljima ili rođacima, koji su u penziji, da baš u ovoj banci otvore račun. Za inicijatore “Senior super transfera”, koji banku preporuče obezbeđena je novčana nagrada u iznosu od 2.000 dinara.

Svaki klijent Unikredit banke može da preporuči do šest svojih prijatelja, koji su u penziji i da, zahvaljujući tome, bude nagrađen u ukupnom iznosu do 12.000 dinara.

Kako bi učestvovali u “Senior super transferu” i svojim prijateljima pružili priliku da ostvare dodatnu zaradu, neophodno je da novi klijenti, prilikom otvaranja računa u Unikredit banci na koji će ubuduće primati penziju, sa sobom donesu “Kupon za prijatelja”, na kojem je naznačen broj tekućeg računa klijenta, koji ga je preporučio.

Navedeni kuponi se mogu preuzeti u bilo kojoj ekspozituri Unikredit banke širom Srbije, a nakon uplate dela penzije na račun novog klijenta, prijatelju koji ga je preporučio će biti uplaćen na tekući račun u Unikredit banci iznos od 2.000 dinara.

Podelite ovaj tekst: