Aksa donirala vrtiće povodom 25 godina poslovanja

Aksa Kids Mega store je donirala posteljinu i igračke za devet vrtića, u Beogradu i u po jedan vrtić u Novom Sadu i Nišu, povodom obeležavanja 25. rođendana. Jubilej je na Novom Beogradu proslavljen uz porodičnu zabavu, veliki broj mališana i roditelja, popuste i mini koncert Tijane Dapčević

Proslava rođendana uz mini koncert Tijane Dapčević

Aksa Kids Mega store je počela poslovanje 1994. godine, kao mala radnja za bebe i decu u naselju Medaković, u Beogradu. Danas nudi sve proizvode i opremu za negu beba i porodilja i posluje u 11 gradova Srbije: Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Šapcu, Kruševcu, Zrenjaninu, Novom Pazaru, Pančevu i Užicu, ali i u dva grada u Bosni i Hercegovini: Sarajevu i  Banja Luci. U Srbiji imaju 16, a u Bosni i Hercegovini dva maloprodajna objekta.

 U Aksi se trude da aktivnostima pozitivno utiču na društveno okruženje, pomažu pojedince i ustanove, pre svega bebama i deci, kojima je pomoć potrebna. Povodom proslave 25 godina pokrenut je i društveno odgovorni projekat „Stimulacija zdravog razvoja i masaža“, u okviru kojeg je donirana posteljina i igračke za devet vrtića u Beogradu i po jedan vrtić u Novom Sadu i Nišu. U okviru projekta, organizovana su i predavanja za roditelje o stimulaciji zdravog razvoja i masaži, u saradnji sa dr Mirjanom Mićović, pedijatrom i dr Danijelom Marjanović, defektologom.

U ovoj porodičnoj firmi u toku četvrt veka poslovanja, trudili su se da prate inovacije na tržištu dečje opreme, kako bi im omogućili veselije i prijatnije detinjstvo, ali i potrebe roditelja da bi im olakšali najlepšu ulogu u životu.

Podelite ovaj tekst: