Andrej Jovanović evropski najmenadžer godine jugoistočne i srednje Evrope

Andrej Jovanović, generalni direktor kompanije „Moji brendovi“, dobitnik je nagrade „Evropski najmenadžer i najkompanija godine“, od Regionalne nezavisne agencije za izbor najmenadžera Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Evrope.

Sa dodele nagrade Andreju Jovanoviću

Među više od 2.000 nominovanih pojedinaca i kompanija iz 30 zemalja Evrope i sveta, ovo prestižno priznanje, na najvećem događaju ove vrste u regionu, dodeljeno je 6. jula generalnom menadžeru kompanije iz Srbije, u okviru koje posluju Imlek, Bambi, Knjaz Miloš, kao i mlekare Bimilk iz Makedonije, Mlijekoprodukt iz Republike Srpske, Subotička i Niška mlekara.

Kako se navodi u obrazloženju žirija koji su činili ugledni menadžeri i naučnici, nagrada je kompaniji „Moji brendovi“ dodeljena u „kategoriji i branši, za izvanredne rezultate u razvoju, kvalitetu proizvoda, izvozu i uspešnom ukupnom poslovanju“, dok je za lični doprinos razvoju poslovanja Andreju Jovanoviću pripalo priznanje za evropskog najmenadžera. Ceremoniji dodele priznanja prisustvovao je i predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, koji je pružio podršku srpskim privrednicima i kapitalu koji naši preduzetnici imaju u regionu.

Saša Vlaisavljević, Marko Čadež i Andrej Jovanović (sleva nadesno)

Nagrada koju 36. put dodeljuje Regionalna nezavisna agencija, spada u pet najrespektabilnijih svetskih nagrada, a predlog za nominaciju generalnog direktora kompanije Moji brendovi, Andreja Jovanovića, stigao je od više od 100 poslovnih ljudi, organizacija i kompanija iz regiona, privrednih komora i prethodnih dobitnika nagrade.

Za nekoliko decenija postojanja, nagrada „Najmenadžer“ je postala prepoznatljiva, priznata i poznata kao merilo uspeha menadžera i njihovih kompanija. Nagradu je pokrenula međunarodna zajednica za širu regiju, zajedno sa domaćim asocijacijama biznisa.

Podelite ovaj tekst: