Balkan Biznis Forum 18. novembra u Beogradu: NOVI principi liderstva – NOVE strategije za budućnost

BALKAN BIZNIS FORUM 2021, će se po peti put, održati 18. novembra 2021. u Kombank Dvorani u Beogradu.

Tokom godina, oko Balkan Biznis Foruma se okupila snažna zajednica najuspešnijih kompanija i poslovnih ljudi – direktora, CEO, lidera nove generacije, vlasnika i eksperata iz različitih oblasti biznisa iz regiona Balkana, ali i iz Nemačke, UK, Danske.

Ovu regionalno značajnu poslovnu konferenciju prepoznaje sve više svetskih i regionalnih vizionara, stručnjaka i vodećih kompanija, koji su rado vidjeni gosti i partneri foruma.

Tema ovogodišnjeg foruma – “NOVI principi LIDERSTVA – NOVE strategije za budućnost” je pažljivo selektovana tako da odgovori na najhitnije poslovne izazove današnjice –  kako voditi ljude i kako upravljati neizvesnošću,  a o njoj će pričati svetski priznati eksperti Daniela Landherr i Alexander Larsen, koji su na osnovu svog iskustva sa razlogom prepoznati kao najbolji u svojim oblastima.

Alexander Larsen je Predsednik Baldwin Global Risk Services i prepoznat je kao autoritet u oblasti upravljanja rizicima od strane  svake profesionalne organizacije u toj oblasti. Alexander je Predsedavajući posebne interesne grupe za energetiku Instituta za upravljanje rizikom (IRM); Risk menadžer godine za Bliski Istok i Afriku – 2017; nosilac nagrade za najbolji Plan Komunikacije o upravljanju rizicima u ime LUKOIL-a. Sarađivao je sa Odborom jedne od najvećih organizacija na svetu, SAUDI ARMACO, na razvoju njihovog Odeljenja za upravljanje rizicima. Savetnik mnogobrojnim Odborima nacionalnih i multinacionih korporacija u različitim industrijama u postavljanju Strategije upravljanja rizicima.

Alexander će debatu o najnovijim trendovima u upravljanju rizicima, podstaći svojom interaktivnom radionicom “NOVE Strategije upravljanja rizicima – poboljšanje rezilijentnosti, konkurentske prednosti i poslovnog uspeha”.

Daniela Landherr, Direktor za brendiranje poslodavaca i strategije angažovanja talenata u GOOGLE-u, ekspert za transformaciju organizacione kulture i digitalne promene u kompleksnim organizacijama, sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju GOOGLA -a. Da bi pokrenuli promene i inovacije i razvili sledeću generaciju LIDERA, Daniela će održati radionicu NOVI principi LIDERSTVA – Kako inkluzivno liderstvo pokreće transformaciju organizacione kulture, predstavljajući alate i procese za razvoj nove generacije LIDERA, njihovih zaposlenih, timova i organizacija.

Zapošljavanje je jedna od najvažnijih stvari koje radimo za kompaniju. Stvaranje raznolikog, ravnopravnog i inkluzivnog okruženja povećava angažovanje zaposlenih za preko 60%. Biti inkluzivan LIDER zahteva hrabrost! Pa ipak, ovo su često projekti koji se radi sa strane.

BBForum je i dalje glavno mesto za razmenu znanja među direktorima, liderima, uspešnim menadzerima i mladim talentima na celoj teritoriji Balkana. Za mnoge poslovne lidere, Balkan Business Forum je pravo mesto za uspešno prognoziranje poslovnih trendova i mogućnosti i za preokret poslovanja.

Umrežavanje igra veliku ulogu na događaju i pružiće vam priliku da upoznate prave ljude koji mogu vaš posao usmeriti u pravom smeru. Više od 70% posetilaca kategorisano je kao C-nivo.

Učesnici BBForuma 2020 će biti u mogućnosti da u okviru konferencije direktno dobiju odgovore na mnoga svoja pitanja i razmenjuju iskustva sa vodećim svetskim stručnjacima a sve to u prijatnoj  atmosferi,  uskusnoj hrani i specijalnim iznenađenjima za koje su se posebno pobrinuli partneri događaja. Ne propustite priliku da čujete neke od sjajnih biznis stručnjaka današnjice.

Uverite se i Vi zašto je Balkan Business Forum jedan od najboljih poslovnih događaja u regionu i pridružite se našoj zajednici lidera.

Mesta na ovom regionalno najznačajnijem poslovnom događaju se brzo popunjavaju, nabavite vaše ulaznice već danas!

Detalji o BBForumu 2021, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.bbforum.rs

Podelite ovaj tekst: