Banka Inteza nagrađuje korisnike kartica

Banka Inteza pokrenula je promotivnu akciju pod nazivom „Kartice u zemlji čuda, Frendi pokloni svuda!“, kako bi nagradila korisnike svojih Masterkard i Maestro platnih kartica za fizička lica

Banka Inteza nagrađuje korisnike kartica

Banka Inteza nagrađuje korisnike kartica

Imajući u vidu početak nove školske godine, banka će za svako plaćanje ovim karticama u vrednosti od 3.500 dinara i više, izvršeno do 20. septembra na POS terminalima u zemlji, uručiti poklon prilagođen potrebama školaraca. Takođe, Banka Inteza je pripremila i poklon iznenađenja za svako beskontaktno plaćanje Masterkard ili Maestro karticom, nezavisno od iznosa. Kupovina na internetu, podizanje novca na domaćim i inostranim bankomatima, kao i plaćanja van Srbije neće učestvovati u promociji.

Počev od 29. avgusta, dobitnici će poklone moći da preuzmu svakog petka i subote na promo štandovima u Beogradu (TC Ušće i TC Delta Siti), Novom Sadu (TC Big), Nišu (TC Forum) i Kragujevcu (TC Plaza). Tom prilikom potrebno je pokazati slip račun koji potvrđuje uspešno izvršenu transakciju, kao i platnu karticu kojom je transakcija izvršena. Računi se ne mogu sabirati u cilju dostizanja iznosa potrebnog za dobijanje poklona. Promocija traje dok traju zalihe, odnosno najkasnije do 20. septembra.

Podelite ovaj tekst: