Banka Inteza u svojoj ekspozituri promovisala roman Mirjane Bobić Mojsilović

Banka Inteza je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna za klijente i predstavnike medija, organizovala ekskluzivnu promociju romana „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović u jednoj od najatraktivnijih ekspozitura u svojoj poslovnoj mreži, 5. jula

Sandra Lazarević, Mirjana Bobić Mojsilović, Radmila Zlatanović

U prepunoj ekspozituri banke naša poznata spisateljica i slikarka predstavila je svoje ostvarenje i potpisivala primerke knjige za sve goste.

Ekspozitura u ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru je poslednja u nizu koju je Banka Inteza otvorila u Beogradu, u okviru projekta transformacije poslovne mreže, čiji je cilj uvođenje novog servisnog modela i potpuno novog koncepta u radu sa klijentima. Počev od izgleda i funkcionalnosti, preko dobrodošlice na ulazu i usluge ličnog savetnika, do radnog vremena, ova ekspozitura je prilagođena potrebama klijenata i njihovom životnom stilu.

Organizovana je u skladu sa najnovijim standardima međunarodne bankarske grupe Intesa Sanpaolo, u okviru koje posluje Banka Inteza i idejom da je ekspozitura mesto susreta sa klijentima, prostor u kojem su im dostupni i drugi, nebankarski sadržaji.

Podelite ovaj tekst: