BAT Srbija pet godina bez povreda zaposlenih na radu

British American Tobacco (BAT), najveći britanski investitor u Srbiji, obeležio je pet godina poslovanja bez povreda i profesionalnih oboljenja radnika. Fabrika u Vranju je jedina u okviru postrojenja kompanije u zapadnoj Evropi, koja je ostvarila ovaj rezultat

Sa obeležavanja ostvarenih uspeha u Vranju

Bezbednost na radu jedan je od postulata poslovanja kompanije BAT, koja je strateški posvećena postizanju i održavanju bezbedne i zdrave radne sredine.

”Zasluga za postizanje velikog uspeha pripada zaposlenima u fabrici u Vranju. Izuzetno smo ponosni na uspeh, ali, što je još važnije, stvorili smo okruženje u kojem svi radnici, partneri i posetioci mogu da se osećaju bezbedno. Obeležavanjem uspeha želimo da pokažemo zaposlenima da cenimo i poštujemo njihovu posvećenost bezbednom radu, a verujemo da obeležavanje ovakvih dostignuća i priznavanje zasluga dodatno doprinose povećanju motivacije i pobedničkog duha. Sledeći cilj je 10 godina bez povreda na radu”, rekao je Richard Vredenberg, direktor fabrike BAT u Vranju.

BAT od početka poslovanja u Srbiji veliku pažnju i resurse posvećuje postizanju najboljih standarda u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, kao i odgovornom poslovanju. Takav pristup ostaće cilj i u narednim godinama.

Podelite ovaj tekst: