Beko Balkan preuzima upravljanje servisnom mrežom u Srbiji

Kompanija Beko Balkans najavila je da proširuje poslovne operacije u Srbiji i da preuzima servisne operacije za Beko belu tehniku i kućne aparate, kao i Grundig televizore i proizvode za ličnu negu. Ovo preuzimanje rezultat je želje i napora kompanije Beko Balkans da unapredi postprodajnu podršku i korisnicima pruži još viši nivo kvaliteta svojih usluga u skladu sa standardima kompanije i očekivanjima korisnika.

Od 1. juna Beko preuzima kompletno upravljanje servisnom mrežom u Srbiji čime kompanija u potpunosti zaokružuje opseg svojih usluga u zemlji i osigurava pružanje kompletnog korisničkog iskustva u skladu sa najvišim globalnim standardima kvaliteta kompanije Beko.

Beko u Srbiji već ima pozivni centar za podršku korisnicima na srpskom jeziku, koji je otvoren u martu 2017. godine, magacin rezervnih delova, kao i servisni tim specijalizovan za rad i podršku srpskoj servisnoj mreži za Grundig, brend koji kao i Beko, posluje u okviru Arčelik grupe. Najnovije proširenje servisne mreže korisnicima će doneti dodatne funkcionalnosti i smanjiti vreme popravke i intervencija, a na taj način, kompanija će unaprediti direktnu komunikaciju sa korisnicima i biti u prilici da od njih dobije vredne povratne informacije o realnim potrebama i očekivanjima potrošača.

„Zadovoljstvo potrošača nam je na prvom mestu i kompletnim preuzimanjem servisnog centra bićemo bliži našim potrošačima, njihovim problemima i potrebama,” potvrdio je komercijalni direktor Beko Balkans Šerafedin Bala.

Od otvaranja regionalnog centra u Srbiji 2015. godine, kompanija Beko beleži stalni rast tržišnog udela, te je upravo objavljeno proširenje servisne mreže dodatni dokaz da je ovaj gigant u oblasti kućnih aparata posvećen daljim ulaganjima i razvoju srpskog tržišta kao stabilnog poslovnog okruženja.

Podelite ovaj tekst: