Besplatne polugodišnje licence Kaspersky proizvoda zdravstvenim ustanovama

Kompanija Kaspersky najavila je da će njihovi bezbednosni proizvodi namenjeni endpoint uređajima biti besplatno dostupni za organizacije zdravstvenog sistema, uključujući i one u Srbiji, kako bi im pomogla da ostanu zaštićeni od sajber pretnji, tokom pandemije virusa korona

Organizuju obuke o bezbednosti e-maila, računara, pretraživanju na internetu i drugo

Proizvodi koji će tokom šest meseci biti besplatno dostupni zdravstvenim organizacijama su Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus, Kaspersky Security for Microsoft Office 365, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced i Kaspersky Hybrid Cloud Security.

Kontinuitet rada i zaštita podataka su izuzetno važni za zdravstvene organizacije, posebno u sadašnjim izazovnim okolnostima, kada su zdravstvene organizacije pod ekstremnim pritiskom i moraju angažovati sve svoje snage kako bi pomogle ljudima. Za bolnice i druge zdravstvene ustanove veoma je važno da osiguraju stabilnost rada medicinske opreme i omoguće stalnu dostupnost podataka medicinskom osoblju, istovremeno štiteći privatnost informacija njihovih pacijenata.

Kompanija Kaspersky besplatno je zdravstvenim organizacijama koje su suočene sa velikim pritiskom, ponudila svoja B2B rešenja kako bi im pomogla da se izbore i kako bi ih zaštitila od sajberbezbednosnih rizika tokom ovog perioda. Proizvodi koji su uključeni u ponudu su proizvodi za zaštitu endpoint uređaja (tzv. uređaja krajnje tačke) i cloud infrastrukture, i to: Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced i Kaspersky Hybrid Cloud Security, SaaS endpoint zaštita – Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus – i zaštita za Microsoft Office 365 – Kaspersky Security for Microsoft Office 365.

„U ovoj kritičnoj situaciji, zdravstvene ustanove su pod ogromnim pritiskom i nose veliku odgovornost dok spašavaju živote ljudi i bore se protiv infekcije. Lekari, medicinske sestre i celokupno medicinsko osoblje preuzimaju veliki teret te borbe i zato im je potrebna svaka moguća podrška. Naša je obaveza da podržimo medicinsku zajednicu,“ izjavila je Evgenija Naumova (Evgeniya Naumova), potpredsednica globalne prodajne mreže u kompaniji Kaspersky.

Prema njenim rečima, da bi mogli da podstaknu ove organizacije da se fokusiraju na ono što je najvažnije, ponudli su im besplatne licence za ključne korporativne proizvode kompanije Kaspersky u trajanju od šest meseci.

Paralelno sa ovom inicijativom, kompanija Kaspersky pruža savete medicinskim ustanovama da što pre primene  sajber bezbednosne mere.

Više informacija o ponudi i dostupnosti u okviru Kaspersky business blog  uspostavljanjem kontakta sa kompanijom Kaspersky ili njenom prodajnom mrežom partnera i distributera.

 

 

Podelite ovaj tekst: