BOKA PLACE: Urban život na najpoželjnijoj adresi na crnogorskoj rivijeri

Novo naselje u okviru renomiranog kompleksa Porto Montenegro – Boka Place je urbani kvart i dinamičan centar novog života na rivijeri namenjen jedinstvenoj internacionalnoj zajednici u nastajanju.

Projekat o čijoj popularnosti svedoči medijska i javna pažnja – Boka Place može se sa sigurnošću okarakterisati kao savršen spoj primorske idile i vitalnosti, a posebnu prednost mu daje lokacija u srcu Porto Montenegra, najpoželjnije adrese za život u Crnoj Gori.

Nova investicija koja je otpočela sa izgradnjom tokom prošle godine biće završena u dvoipogodišnjem periodu, imaće investicionu vrednost od oko 70 miliona evra, a svojom ponudom objediniće elemente kompletnog naselja sa infrastrukturom, hotelskim sadržajem najviše kategorije, dobro osmišljenim stambenim objektima otvorenog tipa, kvalitetnom izgradnjom i cenovnom atraktivnošću.

Kao centralno mesto za susrete, druženja i najvažnije životne trenutke Boka Place će prednjačiti po brojnosti maloprodajne ponude, gastronomskih i šoping zona, javnih površina i prostora za porodicu i prijatelje i postati dinamično novo središte Porto Montenegra. Gradskom karakteru naselja ravnotežu će davati blizina obale i ekskluzivne marine za superjahte, te orjentacija na harmoniju duha i tela kroz izražene fitness i velnes elemente u planiranju i arhitekturi.

Vrhunski hotelski kompleks SIRO koji predstavlja inovativnu viziju ugostiteljstva od giganta Kerzner International (utemeljivača brendova poput One &Only i Atlantis) dominiraće kompleksom i obezbediti mu obilje dostupnih infrastrukturnih sadržaja.

“Pod okriljem fonda ICD – Investiciono Razvojne Korporacije Dubaija, projekat Boka Place zvanično je otpočeo sa izgradnjom u novembru 2020. godine i uprkos svim izazovima iz prethodne godine uzrokovanim koronavirusom, ponosni smo što je ostvaren planirani građevinski pomak i što ćemo, prema predviđenoj dinamici, kompletirati radove u 2023. godini”, naveo je Dejvid Margason, izvršni direktor Porto Montenegra.

On je rekao da pored dolaska revolucionarnog hotelskog koncepta SIRO, koji će imati 96 hotelskih soba, krovni bazen, fitness studio visokih performansi i centar za holistički oporavak i velnes, Boka Place će postati dom za 45 novih maloprodajnih objekata – od brojnih radnji poznatih modnih brendova do ugostiteljskih sadržaja – za koje postoji veliko interesovanje budućih zakupaca”.

Izgradnja kompleksa je u toku, sa planiranim rokom završetka u 2023. godini, kada će u potpunosti zaživeti jedan od najuzbudljivijih projekata do sada realizovanih u okviru Porto Montenegra.

“Uprkos izazovnom početku godine, uslovljenom jakim kišama, sada su završena iskopavanja dvoetažnog podrumskog nivoa, te je podrumska struktura značajno uznapredovala. Kranovi su postavljeni i uskoro će i grubi radovi na strukturama prvih zgrada biti vidljivi. Posvećen tim od oko 150 profesionalaca stalno je prisutan na terenu”, istakao je Dejvid Leveret, direktor projekta Boka Place.

Novi kompleks nudi i odabranu ponudu stanova, od garsonjera do penthausa, sa atraktivnim rasponom cena i pogodnim planom otplate, počev od 190. 000 evra.

Uz jedinice u hotelskom upravljanju, dostupno je i 69 privatnih rezidencija, koje karakteriše bezvremenski, sofisticiran dizajn sa brojnim modernim elementima i rental mogućnosti kroz M-Residences program upravljanja nekretninama. Dok je stambene prostore moguće dekorisati umetničkim delima sa potpisom Bradley Theodore-a i Miljana Suknovića, vlasnicima privatnih rezidencija je na raspolaganju i pristup krovnom bazenu, zelenim površinama i botaničkim baštama i vrtovima.

Sa početnim ulaganjem od 25 odsto pri potpisivanju glavnog ugovora i otplatom po etapama izgradnje, pravo je vreme za investicionu priliku koja se ne propušta.

Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 40 nacionalnosti, a pored rastuće popularnosti naselja Boka Place, više od 80 odsto svih do sada izgrađenih jedinica u ponudi marina naselja je već prodato.

Podelite ovaj tekst: