Coca-Cola ledeni čaj

Coca-Cola danas predstavlja svoj novi ledeni čaj pod nazivom FUZETEA širom Evrope. Vredan preko milijardu američkih dolara, FUZETEA je jedan od najuspešnijih brendova kompanije Coca-Cola koji pripada proizvodima sa najbržom stopom rasta.

Evropsko predstavljanje brenda FUZETEA je održano sinoć u impresivnoj i jedinstvenoj atmosferi ogromnog staklenika sa tropskim biljkama „Giardino Verde”u Cirihu. Pored predstavnika medija iz cele Evrope, u Švajcarsku je doputovao i Brajan Smit, predsednik za Evropu, Bliski istok i Afriku, kako bi lično predstavio buduću strategiju kompanije Coca-Cola pred više od 190 zvanica.

Coca-Cola uvodi FUZETEA ledeni čaj širom Evrope ovog meseca. Trenutno je u prodaji u 52 zemlje širom sveta i jedan je od najuspešnijih brendova kompanije Coca-Cola koji pripada proizvodima sa najbržom stopom rasta. Evropsko predstavljanje brenda FUZETEA je održano sinoć u impresivnoj i jedinstvenoj atmosferi ogromnog staklenika sa tropskim biljkama „Giardino Verde”u Cirihu. Zadivljeni gosti su se našli u okruženju sličnom džungli koje se odlikuje veselim duhom prirode. FUZETEA proizvodi su izloženi na rafovima, gde su se sveži sastojci FUZETEA ledenih čajeva odlično uklopili sa začinima i biljem. FUZETEA ambasador i stručnjak za pripremu čaja, Jens de Grujter, izveo je naučnu demonstraciju ukusa i gastronomije i ilustrovao proces proizvodnje čaja u različitim fazama. Kao posebno iznenađenje, umetnik Majlis je napravio interaktivnu instalaciju koja je zvanicama omogućila da naprave sopstveni miks ritma džungle dodirivanjem različitih biljaka koje su bile elektronski povezane.

Cilj ovog specijalnog događaja je bio da se predstavi opšta strategija asortimana napitaka ključnim interesnim grupama, predstavnicima industrije, novinarima i influenserima, i to u atmosferi eko-sistema koji podseća na džunglu. Pored skoro 70 predstavnika medija iz cele Evrope, predstavljanju je prisustvovao i Brajan Smit, predsednik za Evropu, Bliski istok i Afriku, koji je pred više od 190 zvanica govorio o budućnosti kompanije Coca-Cola.

,,Ukus potrošača se brzo menja, posebno kad su u pitanju milenijalci. Naši potrošači traže veći izbor napitaka i proizvode koji odgovaraju različitim potrebama, raspoloženjima i trenucima. Evropsko predstavljanje brenda FUZETEA je neverovatna prekretnica za nas u pogledu ponude novih i neočekivanih ukusa, koje je naš sektor za istraživanje i razvoj prilagodio lokalnim zahtevima. Ono pokazuje da mi kao kompanija možemo brzo da reagujemo i ponudimo proizvode vrhunskog ukusa koji će se dopasti potrošačima’’, objasnio je Brajan Smit u svom govoru na temu ,,Predstavljanje brenda FUZETEA – važna prekretnica na putu razvoja kompanije’’.

Podelite ovaj tekst: