Crédit Agricole: Krediti bez kamate medicinskim radnicima do kraja godine

Kao vid zahvalnosti za sve što su učinili medicinski radnici u toku pandemije korona virusa, Crédit Agricole banka omogućila im je da za bilo koji kreditni proizvod, ne plaćaju kamatu do kraja tekuće godine, a i nakon toga ih očekuju odlični uslovi, nezavisno od toga da li su klijenti banke ili ne

„Dok je naš zadatak bio da čuvajući sebe sačuvamo druge, oni su druge čuvali nesebičnim zalaganjem i rizikovanjem sopstvenog zdravlja. Zato je sada došlo vreme da se oni odmore a mi da im se odužimo za sve teške trenutke koje su prošli da bismo mi mogli da nastavimo dalje sa svojim životima. Crédit Agricole banka, želeći da preuzme inicijativu, osim besplatnog dozvoljenog minusa koji je svim medicinskim radnicima stavila na raspolaganje još na početku krize, otišla je korak dalje i omogućila da im svi kreditni proizvodi budu na raspolaganju bez ikakve kamate do kraja godine“, izjavio je Raško Tomaševic, rukovodilac Sektora za poslovanje sa stanovništvom Crédit Agricole banke.

Za keš kredit u iznosu do tri miliona dinara na rok od pet godina, medicinski radnici će do kraja godine otplaćivati samo glavnicu, bez ijednog dinara kamate, a od sledeće godine, za njih će se primenjivati specijalna, povlašćena nominalna kamatna stopa od pet odsto, a efektivna od 0,74 odsto. Osim gotovinskih kredita, posebna ponuda važi i za auto i stambene kredite kao i za kreditne kartice i dozvoljeni minus.

Crédit Agricole Srbija, članica je Crédit Agricole grupe, jedne od 10 najvećih finansijskih institucija na svetu sa A+ kreditnim rejtingom, što je pokazatelj visoke stabilnosti čak i u veoma izazovnim uslovima poslovanja.

Podelite ovaj tekst: