„Cvet uspeha za ženu zmaja 2014“

Udruženje poslovnih žena Srbije dodeliće, po osmi put, nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja 2014“ najboljim preduzetnicama u Srbiji

U konkurenciji je 27 kandidatkinja iz cele zemlje, a imena nagrađenih dobitnica biće saopštena na najvećoj manifestaciji za promociju ženskog preduzetništva u Srbiji, 29. oktobra u Beogradu.

O dobitnicama ovogodišnjeg priznanja odlučivao je stručni žiri sastavljen od predstavnica UPŽ Srbije, kao i žena na rukovodećim mestima u institucijama relevantnim za razvoj ženskog preduzetništva. Nagrada se tradicionalno dodeljuje u dve osnovne kategorije: „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i u jednoj potkategoriji – „samozapošljavanje“. Kao i ranijih godina, pored osnovnih biće dodeljena i specijalna priznanja, kao i posebno priznanje za najuspešniji mentorski par.

„Cvet uspeha za ženu zmaja“ je događaj sa međunarodnom reputacijom. Od 2009. godine na predlog Ministarstva privrede Republike Srbije uvršćen je na zvaničnu agendu obeležavanja Globalne nedelje preduzetništva (SME Week), koju Evropska unija organizuje u više od 40 zemalja. Na nacionalnom nivou, ovaj događaj okuplja ugledne zvanice iz privrednog, političkog, društvenog i medijskog sektora, a ono što je najvažnije, okuplja preduzetnice Srbije. Priznanje „Cvet uspeha za ženu zmaja“ do sada je dobilo više od 70 žena.

Podelite ovaj tekst: