Dan društvene odgovornosti Štraus Adriatika

Košarkaškim turnirom u kojem je učestvovalo 12 timova zaposlenih u kompanijama u Srbiji obeležen je dan društvene odgovornosti Štraus Adriatika (Donkafe), jednog od vodećih proizvođača kafe na našem tržištu

Na turniru je trijumfovao tim kompanije Merkator, druga je bila Atlantik Grupa, a treći tim Milšpeda. Prikupljena novčana sredstva biće donirana Udruženju za borbu protiv dijabetesa grada Beograda „Plavi krug“.

U skladu sa svojom strategijom društveno odgovornog poslovanja Štraus Adriatik je podržao fizičku aktivnost i sportski duh u cilju podrške osobama sa dijabetesom, unapređenja njihovog statusa u društvu i kvaliteta života, a u tome su im se pridružili zaposleni u kompanijama organizovani u timove. Pored domaćina, sportski turnir su svojim učešćem podržale kompanije Atlantik Grupa, Dunav Eksport Import, Jub boje, Merkator S i Milšped, kao i marketinške agencije Dajrekt Media, Egzekjutiv Grup i Kreativa Anlimited. Turnir je održan u „Sportskom selu“ u Deligradskoj ulici, uz podršku teniskog kluba „Viktorija“.

Podelite ovaj tekst: