Danube Foods Grupa donirala udžbenike

Kompanija Denjub fuds grupa (Danube Foods Group – DFG) podržala je akciju UNICEF-a i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i donirala sredstva za nabavku kompleta udžbenika za učenike devet osnovnih škola u Obrenovcu i osnovne škole u Krupnju, koji su bili pogođeni majskim poplavama

Danube Foods

Sredstva za nabavku 4.937 kompleta udžbenika, kao i sveske za ukupno 5.600 učenika, pored Denjub fuds grupe obezbedila je i Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC).

Besplatne udžbenike i sveske uručili su 1. septembra, u Osnovnoj školi „Posavski partizani“ u Obrenovcu, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić, direktor UNICEF-a u Srbiji Mišel Sen Lot (Michel Saint-Lot), i direktorka korporativnih i regulatornih poslova Denjub fuds grupe Svetlana Glumac. Ona je ovom prilikom istakla veliko zadovoljstvo što kompanije u sastavu DFG pomažu da se život dece iz opština pogođenih poplavama normalizuje i da im se omogući normalan nastavak školovanja.

Donaciju su u ime škola primili predsednik gradske opštine Obrenovac, Miroslav Čučković, i direktorka OŠ „Posavski partizani“,Vesna Ješić.

Podelite ovaj tekst: