DARKO MATIJAŠEVIĆ: Potrošač nikada nije bio jači

Paralelno sa krizom, dešava se i svojevrsna medijska revolucija, odnosno snažna migracija sa tradicionalnih medija na internet i društvene mreže poput Fejsbuka i Tvitera, što svakako predstavlja jedan od najznačajnijih fenomena modernog doba. Sa druge strane, stvara se svojevrsna koegzistencija tradicionalnih i novih medija

Darko Matijašević

Najbolji svedok kvaliteta našeg rada su naši klijenti i dugoročnost saradnje koju imamo. Executive Group najviše cene zbog pristupa klijentima koji negujemo, a koji podrazumeva maksimalnu požrtvovanost i usmerenost na vrhunski kvalitet, rezultate i zadovoljstvo klijenta. Pored toga, često čujemo i da strateški pristup koji donosi konkretne rezultate nije lako naći na našem tržištu, a to je svakako nešto što karakteriše naš rad od samog početka, ističe Darko Matijašević, generalni direktor agencije Executive Group, u razgovoru za Magazin Biznis. Ova agencija nedavno je dobila dva najznačajnija svetska PR priznanja – međunarodnu nagradu SABRE i IPRA zlatnu nagradu.

• Šta za Vašu agenciju znače ovi svojevrsni „PR oskari“?

– Ove nagrade su nam donele jednu posebnu dozu samopouzdanja. Konkretno, to je potvrda da imamo znanje, kreativnost i talenat da postignemo vrhunske rezultate u međunarodnim razmerama i da je kvalitet naših usluga na nivou vodećih svetskih agencija. Na ovaj način smo ostvarili i deo naših snova, koji nas inspirišu od samog osnivanja – da našim klijentima u Srbiji i regionu pružimo kvalitet usluga na koji su navikli na najrazvijenijim tržištima.

• Za projekat sponzorstva „Kuća snova“ dobili ste i nagradu Društva Srbije za odnose s javnošću i to u kategoriji „Integrisane kampanje“.

– Pored pomenute nagrade, ovaj projekat je dokazao da je poseban samim tim što je istovremeno osvojio i dve najveće svetske PR nagrade – SABRE u kategoriji Građevinarstvo i razvoj za teritoriju Evrope, Bliskog istoka i Afrike, i najveće svetsko PR priznanje koje dodeljuje IPRA – Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću. Tu smo osvojili Zlatnu nagradu u kategoriji sponzorstva. Drugim rečima, IPRA je procenila da je ovo bio najbolji projekat sponzorstva u celom svetu u protekloj godini. Ono što ovaj projekat izdvaja i karakteriše kao integrisanu kampanju jeste, ne samo način na koji je realizovana, već i pristup.

Opširnije u štampanom izdanju

Podelite ovaj tekst: