DAVOR SAKAČ: Super izazovi u digitalnoj eri

Nakon godinu dana života i rada u izmenjenim okolnostima, možemo sasvim zadovoljni da podvučemo crtu i donesemo zaključke. Korona Supernovi kao kablovskom operatoru nije ostavila prostor za izgovore.

Davor Sakač

Korisnik sada i odmah mora da računa na stabilnu internet vezu – na tome smo predano i posvećeno radili tokom poslednjih 12 meseci. Kriza kakvu svet nije skoro zabeležio poslala je jasnu poruku – nikome ne treba ulepšana stvarnost uobličena lepršavim kampanjama nego istina koja se ogleda u kvalitetnom isporučivanju željene usluge. To se pojačano reflektovalo na kompletnu komunikaciju koja je isključivo bila jasna i koncizna. Preneti poruku, pružiti uslugu, eventualno dodati vrednost brendu određenom društveno odgovornom akcijom. Marketinške kampanje mahom su obitavale u digitalnom svetu čime je digitalni marketing doživeo pun zamah na domaćem kao i na svetskom tržištu.

Pored pružanja kvalitetnog internet servisa, novonastala situacija nas je primorala da osmislimo novi proizvod i oplemenimo TV ponudu shodno potrebama koje je tržište zahtevalo. Kao rezultat toga, lansirali smo novi pametni uređaj za gledanje televizije: MOVE – TV po TVOM. Ukratko, sve više vremena smo provodili u kući, pa su se javile nove potrebe što se tiče gledanja televizije. Kao posledica toga, za korisnike smo unapredili servis kroz usluge Video kluba za praćenje omiljenih serija i filmova, kao i premotavanje propuštenih sadržaja do sedam dana unazad.

Uz sve poteškoće sa kojima smo se susretali, uspeli smo i da pomognemo realizaciju obimnog projekta donacije pametnih klupa osnovnim školama širom Srbije koji je nastao u saradnji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i kompanije „Strawberry energy“. Svesni važnosti naše uloge kao kablovskog operatora, odlučili smo da odemo korak dalje i da đacima, ali i nastavnicima pomognemo u navikavanju na „novu realnost“. Ulaganje u edukaciju najmlađih uprkos novonastalim okolnostima treba svima da nam bude prioritet u narednom periodu i neizostavna stavka u strateškom planiranju projekata društvene odgovornosti.

Podelite ovaj tekst: